Terhesség alatt mennyire gyakori a fájdalmas szeretkezés? Normális hogy kevésbé nedvesedek?
Nekem pl. a dokim nem is javasolta a szexet 12. hétig. Azután is azt mondta, hogy csak óvatosan! Ha nem megy, akkor meg nem kell erőltetni, van más módja is az együttlétnek. De én végig elég bő folyással rendelkezem, lehet, hogy később neked is beindul.
Próbáljatok egy kis szünetet tartani és hátha megnyugszol kicsit és jobb lesz.
Minden jót!
Szia!
Én 3 hónapja szültem és még mindig ez a problémám. De nem hiszem abban, hogy pszihés oka lenne. Szerintem inkább egészségügyi okok miatt van!
Szia
Minket eltiltott az első 12 hétbe a doki a szextől azt hittem megőrülök miután eltelt az első 12 hét mintha elvágtak volna valamit nagy ritkán mikor kívántam se nedvesedtem be szegény párom sokat próbálkozott végül beszereztünk síkosítót most a 26.hétbe járok van pár alkalom amikor olyan vagyok mint régen de nagyon ritkán, mikor dokihoz megyek mindig mondom neki hogy ne sajnálja a síkosítót.Annyira nem aggódok mert ahhoz képest hogy azt hittem nagyon sokáig nem fogom kívánni és nem is fogok nedvesedni javulgat a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!