Fájdalmas a szeretkezés a barátommal, a hüvelybemenetemnél fáj, olyan mintha száraz lenne és kidörzsölné, vagy mint az első pár szeretkezésnél mikor elvesztettem. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Talán valahogy megint beszűkült? Járt már más is így? Utána még nagyon sokáig fáj ott lent. Gyulladás v fertőzés is lehet a dologban? Próbáltuk sikosítóval is, de akkor is kellemetlen volt.2009. szept. 28. 23:13
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, ez gomba! Pont ezt éreztem, mintha szűkebb lenne és folyton csak dörzsölődne, nagyon rossz érzés. Én ilyenkor a Canesten kúpot használom, de hogy biztos legyél benne, azért látogasd meg a nőgyógyászodat.
2/2 anonim válasza:
szia első válaszoló!nekem is ez votl a problémám hoyg fájt és ami a legjobban aggasztott hogy mondtam barátomnak hoyg ez lehet vmi fertőzés és megkéne náézni de ő mindg azt mondta hogy csak ki van súrolva....na midnegy elmentemés kiderült hoyg gomba kaptam canesten kombit. már letelt a 3 nap ..neked sikeürlt meggyógulnod? már nem fáj a sex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!