17F vagyok. Két lánnyal jobb elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
Lehet napokon belül alkalmam lesz rá. Izgat hogy mindjárt valami érdekessel kezdhetem a nemi életet. Ti belemennétek?2010. aug. 29. 14:41
21/22 anonim válasza:
micsoda mázlista vagy utolsó. felváltva dugtad őket, vagy 1-1 menetet? hány évesek és mennyire voltak tapasztaltak a lányok? gumiban bírtad annyi ideig?
22/22 anonim válasza:
Ilyen részletekre most inkább nem térnék ki :D , de idősebbek voltak , egyébként a mázliról meg csak annyit , hogy míg én 19 éves koromig vártam erre , addig haverjaimtól,osztálytársaimtól már 15 éves korom óta ilyenen sztorikat hallgattam (így visszagondolva a fele nem volt igaz) , de én azt mondom , hogy erre tényleg megérte várni , úgy éreztem ,hogy 5 évnyi lemaradást sikerült egyetlen este alatt behoznom. Egyébként tartós kapcsolatban azóta se volt részem , de nekem így is tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!