Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17F vagyok. Két lánnyal jobb...

17F vagyok. Két lánnyal jobb elveszíteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
Lehet napokon belül alkalmam lesz rá. Izgat hogy mindjárt valami érdekessel kezdhetem a nemi életet. Ti belemennétek?
2010. aug. 29. 14:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyan úgy gondolom mint te. A helyedbe belemennék :D Van aki életében nem él át ilyet, neked meg rögtön az első lesz :D K.urva szerencsés vagy. Az meg hogy könnyen beéghetsz mert 3 perc alatt elsülsz... És? Több menet nem lesz? :D
2010. aug. 29. 22:24
 12/22 anonim válasza:
Eggyáltalán nem hülyeség is lenne
2010. aug. 29. 22:39
 13/22 anonim ***** válasza:

hány évesek a csajok és hogy szervezted le? ők szüzek még, vagy sokat tapasztalt játékosok?

azért majd írd le, ha összejön...

2010. aug. 29. 22:47
 14/22 anonim válasza:
szerintem elég nagy sületlenséget csinálsz, ha bevállalod a dolgot...pedig a második kommented alapján értelmes, jófej srácnak tűnsz :S 16/L
2010. aug. 30. 21:18
 15/22 bumbi02 ***** válasza:

hát h ha te igy akarod elveszteni hajrá.. ebbe nem szólhatunk bele..

sokat akar a szarka, nem birja a farka... sztem találó..

2010. aug. 31. 00:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Csináld nyugodtan, ne foglalkozz az idealista, álszent kommentekkel. Jó szórakozást! :)
2010. szept. 2. 14:49
 17/22 anonim válasza:
bocs, kíváncsi természet vagyok, ezért érdekelne, hogy döntöttél :DD 16/L
2010. szept. 6. 20:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Én annak idején pont így vesztettem el , és hát tényleg rohadt jó volt , mondanom sem kell,hogy utána az önbizalmam elég rendesen megnőtt , amiből azóta is profitálok. Tényleg így van , ahogy írták , valaki az életben nem él át ilyet , neked meg rögtön megadatik. 19 voltam és soha nem hajtottam a lányok után meg nem is vártam az igazit , utána ez az érzés meg még erősebb lett bennem , hogy nem bírnék valószínűleg egy nő mellett lehorgonyozni , mikor így is lehet élni és így sokkal lazább.

24/F

2012. máj. 19. 12:15
 19/22 anonim ***** válasza:
utolsó, hogy történt, profi lányok voltak? hogy szedted fel őket és mennyire élvezték?
2012. máj. 19. 14:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát ha a profi alatt az érted , hogy hivatásosak voltak-e akkor a válaszom nem :D (pedig már komolyan gondolkoztam azon is) Egyébként régebbről ismertem őket , akkor elég sokat beszélgettünk , és egy házibuliban egy közös ismerősünk révén ismét találkoztunk. Egész este csak velük dumáltam meg iszogattunk és hát... az egyikük elkezdett csókolgatni , kezdetben nem viszonoztam , mert féltem , hogy ez majd mindketten megbánjuk , utána meg jött minden magától.... Azt mondták , hogy jó volt és élvezték (lehet az ital miatt is jobbnak tűnhettem számukra) de szerintem előshöz képest tényleg nem voltam béna , ja és kb. 10 percig bírtam
2012. máj. 21. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!