Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok! Ti mivel szőrtelenitit...

Csajok! Ti mivel szőrtelenititek ott legalul?

Figyelt kérdés

...mert félek, hogy megvágom magam...:S

Eddig mindig csak ollóval rövidre vágtam! 14/L

2010. aug. 28. 23:22
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Utolsó!! Ezzel a lábon sem nől vissza? :D
2010. szept. 4. 13:25
 32/32 anonim ***** válasza:
F/25. Én nem értem ezt a gyanta tanácsokat,már azért,mert nekem szörös a lábam,de mert eddzek,ott módi a testszőrtelenítés,egyszer nekifogtam a lábam epillálásának epiláló géppel,másfél óra ezer izzó tüszúrás feeling volt,utána meg ahány szőrtüsző van a lábamon,mind begyulladt de nagyon durván.Pedig nem volt fertőzésre ok,meg kentem is a bőrőm nyugató krémmel,de hiába.Előszőr csak éget,,utána jött a viszkető fázis,és kellett vagy fél év mire elmult teljesen.Eszelősen rossz volt.Azóta epilállós módszerekkel nem ügyködök,hajnyírógéppel szoktam borotválkozni,az után legalább nem is szúr,meg két hét alatt nől csak vissza megin ledúrandóvá.Farkam persze lehúzós borotvával szoktam,ha jó irányba megy a dolog,akkor nem pörsen ki a bőr.
2010. szept. 19. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!