Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A lábatokat szőrtelenítitek?
egy barátnőm azt mondta hogy szerinte gáz ha egy fiúnak szőrös a lába. szerintem meg pont hogy nagyon férfias és szexis. fiúk ti mit szóltok ha egy másik fiúnak szőrös a lába és még soha nem szőrtelenítette? és ti szoktátok?
20L
Kizárt dolog. A csajoknak kell legyen szőrtelen a lába... amit ugye csak epillállással lehet elérni... és ha ezt egy fiú csinálja, az szerintem b*zis.
22/f
Csak a búzák szőrtelenítenek+ azok a sportolók, ahol szükség van rá.
22/F
Nekem nagyon nagy dzsungel lenne a lábamon, ha nem szőrteleníteném :S. Szóval rövidgatyát nem nagyon veszek fel, ha borotválatlan a lábam.
24/F
Gyerek koromban az is huzis volt, ha valakinek fülbevalója volt. Amcsiban kinéznek a beach-ről, ha szőrös a lábad, melled.
Változik a világ.
Madonna is fotóztatta magát szőrös hónaljjal.
Vagy a 80-90 közötti német erotikus filmekben is akkora dzsungel volt a lányok bugyijában, hogy ott fészkelt két madár család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!