Csajok! Ti mivel szőrtelenititek ott legalul?
Figyelt kérdés
...mert félek, hogy megvágom magam...:S
Eddig mindig csak ollóval rövidre vágtam! 14/L
2010. aug. 28. 23:22
2/32 A kérdező kommentje:
Jól van na! Nem a talpamra gondoltam...:D Kicsit feljebb! :D
2010. aug. 28. 23:25
3/32 anonim válasza:
Én szőrtelenítő krémet használok, mert a borotvától begyulladnak a szőrtüszőim. A gyantát és az epilátorgépet pedig a fájdalom miatt nem tudom itt használni...
6/32 anonim válasza:
elözö. haha.
kérdezö. hát én még nem vágtam meg magam soha, de nem mondom hogy lehetetlen, barátnömnek sikerült. ha nagyon aggódsz vegyél inkább szőrtelenítő krémet, de abból intim fajtát kell akkor venni. lehet érzékeny vagy rá szóval vigyázz elsö használatnál és kövesd a használati utmutatot.
7/32 A kérdező kommentje:
Nincs pasim, de eddig se volt erdőőőő..:P
2010. aug. 28. 23:27
8/32 anonim válasza:
amugy borotvával én még nem tudtam magam megvágni , legalábbis "ott lent" nem:) csak óvatosan kell és nem 1 pengével nekiesni mint favágó a fenyőfának
10/32 anonim válasza:
23:27:Bocs már:P:Dcsak bozótos mi?:PPPP:DHol laksz am?:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!