Haggyam magam, vagy ne? (Értelmes válaszokat várok! )
Sziasztok!
Most van egy pasim aki (14éves, 1 idős velem) és szexelni akar. Én viszont nem. A srácot viszont NAGYON szeretem. Amikor túlságosan rám mászik és úgy érzem, h naa itt a határ akkor leállítom. Mindig elmagyarázom neki, h sztem ezt azért nem kéne mert ráérünk még, és sztem fiatalok vagyunk hozzá! Ekkor ő mindig azt mondja, h elfogadja meg semmit nem fog eröltetni, és ne haragudjak. De aztán eltellik pár nap és újra, meg újra rám mászik. Most már ott tartunk, h minden beszélgetésünkben ezt hozza föl témának (h mikor hagyom magam végre, és h miért nem akarom?!...stb) és mindennap egyre rámenőssebb. Nem tudom mi legyen... Haggyam, h megfektessen és véget érjenek a viták, vagy csak azért se haggyam magam??? Vagy dobjaam??? Tanácstalan vagyok. Szeretem de nem tudom, h meddig tudok még vele veszekedni erről...
Remélem tudtok segíteni nekem! :(
Puszi! (Egy kétségbeesett csajszii...:( )
Köszi a gyors válaszokat! :)
Amúgy 1 éve vagyunk együtt...
Szerintem ahogy te jónak érzed. Én is tök nyugodtan megvárom amég a barátnőm kész lesz rá, szerintem neki se lesz baja tőle. :)
off. ha 1 évvel idősebb lennél akkor azthinném a csajom írt :D
1 -Ha nem akarsz lefeküdni vele: Szerintem kapd el a tökét és mondd meg neki hogy vagy visszavesz vagy nem lesz jó vége a dolognak.
2 -Ha le akarsz feküdni vele: Védekezzetek!
3 -Ha MÉG nem akarsz lefeküdni vele: akkor még ne tedd meg, de ha tovább nyomul akkor lépjen életbe az 1. pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!