23F vagyok és még nem volt barátnőm. Nem szoktam hozzá a társasági élethez félénk vagyok és visszahúzódó. Kellene már egy barátnő első együttlétre stb. Valaki segítene?
Külsőleg nincs velem gond sportos testalkat kellő sárm.Vállalkozó szellemű lányok érdeklődését várnám 18-tól max 30-ig.Lehet magasak az elvárásaim:)
Debrecen közelében lakom.
Most olvasgatom az oldalt remélem vannak itt értelmes népek:)
Nagyon tetszenek Timi hozzászólásai.
Mi a szarért kell basztatni a kérdezőt kedves utolsó? Szerinted ettől jobban fog neki menni, gyökér? Hihetetlen, hogy ilyen gondotokat prostizással akarjátok megoldani, mintha nem lenne más megoldás. Ez férfi szemmel is teljesen kiábrándító.
Kérdező egyszerűen lazulj el! Minél jobban rágörcsölsz erre annál nehezebben találsz valakit, hidd el lazán sokkal vonzóbb lesz a fellépésed és több lánynak fogsz bejönni. Nem kell minden nőt leszólítanod, ami szerintem nem jó technika pláne neked, de ismerkedj emberekkel, barátkozz, menj velük bulizni, keress valami jó elfoglaltságot, dolgozz, ha van munkád akkor már is jobb helyzetben vagy. És még egyszer ne görcsölj, légy laza!
Sziasztok!
Mindkettőtökkel egyetértek,az emberek sokfélék.Az a bizonyos kommentvalóban kissé magas hangvételűre sikerült az úrtól.Mivel ez nem egy vitafórum így Én sem kezdeményezem.Amit leírtam az úgy is van,és ha 0_24 ig itt llennék,azonnal tudtam volna reagálni.:-)
Kedves kérdező!
Pont ezért nincs pasim ,az ilyenek miatt minel amilyen te is vagy.
Mit is írtál ,"kellene végre egy csaj hogy dug.ak egyet".
A fa..om ki van már ezzel,de tényleg.
Van itt olyan srác aki szeretet hiányos ,esetleg nincsenek barátai,és tényleg arra vágyik hogy valaki szerese őket,nem csak itt nyavajog hogy nem szexelt még
...
ELEGEM VAN!!
Mi jó abban ,ennyire ,aból amit a lány ismerösrimtől hallotam a szex egy kalap sza. .
Folyton azzal jönnek hogy utálnak szexelni,mert nagyon rossz nekik és utálják.
Nem hiszem el hogy minden srác szociopata és nincsenek érzelemei ,nekem eből nagyon az jön le.
Csak du.ás kell nektek semmi más,igazábol neketek nem is barátnő kell csak egy p...ci sajnos,szörnyü amugy.
Tényleg öszinten komolyan kérdem van itt olyan fiú,aki tényleg szeretetre vágyik ,nem kell kamuzni,és nem csak egy p..cira vagy egy ci..re.
Inkább maradok egész életembe egyedül mint hogy össze jöjek egy fiúval akinek csak egy ci.. vagyok.
Szoval csak kiváncsiságból kérdem létezik olyan fiú aki tényleg volt már szerelmes vagy szeretet hiányos és egy kis szeretetre vágyik,nem csak egy pun..ra
Kedves 34. Válaszoló!
Igen, létezik olyan. Személy szerint én már voltam szerelmes, az a fajta, amikor a fellegekben jársz. Imádsz vele lenni, tervezed a közös programokat minden. Csak hát, ezzel az volt a baj, hogy átvert, és kihasznált. Majd amikor azt mondtam, hogy ennek vége, minden áron azon volt, hogy valahogy tönkre tegyen. Szóval vannak, csak az ilyenek miatt, óvatosabbak, hogy ne történjen mégegyszer meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!