23F vagyok és még nem volt barátnőm. Nem szoktam hozzá a társasági élethez félénk vagyok és visszahúzódó. Kellene már egy barátnő első együttlétre stb. Valaki segítene?
Külsőleg nincs velem gond sportos testalkat kellő sárm.Vállalkozó szellemű lányok érdeklődését várnám 18-tól max 30-ig.Lehet magasak az elvárásaim:)
Debrecen közelében lakom.
Most olvasgatom az oldalt remélem vannak itt értelmes népek:)
Nagyon tetszenek Timi hozzászólásai.
Buliban sosem találsz normálisat....csak azok mondják, hogy igen, akik szintén buliznak:D És persze, egy nő sem fog ott normális fiút találni, mert aki bulizik, az azért teszi, mert csajozni akar, vagyis lukra játszik.
Ne aggódj, hogy nincs senkid, jobb egyedül, mint egy olyannal, akivel nem vagy boldog:) Am debrecenben különösen sok a ribi. Bocsánat ha bárkit is megbántottam
Hülyeség hogy buliban nincs normális csaj. Én is járok bulizni sokszor de attól még normális vagyok. Nem egy ribanc!
Te meg kedves kérdező keress egy olyan oldalt amelyen szexpartnerekkel foglalkoznak!
Egy debreceni 19 éves csaj voltam.
Írj privit ha gondolod és megbeszéljük.
Debreceni 25/L
Írj te.Hogy nézel ki?Milyen az életviteled?
Miért segítenél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!