Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23F vagyok és még nem volt...

23F vagyok és még nem volt barátnőm. Nem szoktam hozzá a társasági élethez félénk vagyok és visszahúzódó. Kellene már egy barátnő első együttlétre stb. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Külsőleg nincs velem gond sportos testalkat kellő sárm.Vállalkozó szellemű lányok érdeklődését várnám 18-tól max 30-ig.Lehet magasak az elvárásaim:)

Debrecen közelében lakom.

Most olvasgatom az oldalt remélem vannak itt értelmes népek:)

Nagyon tetszenek Timi hozzászólásai.

2010. aug. 27. 16:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Hm micsoda kérdésed vagy inkább kérésed van :)

Nálam még a környék is stimmelne csak tuti nem én vagyok a te embered mivel én is pont a szüzességem szeretném már elveszteni a megfelelő emberkével csak nehezen találok rá :) Sok sikert neked :P

19L

2010. aug. 27. 17:33
 12/37 anonim válasza:
Félénkséget le kell küzdeni.
2010. aug. 27. 17:41
 13/37 A kérdező kommentje:
Hm lány:)ki vagy hol vagy fellelhető:) mit csinálsz szabad idődben?Nehogy odaadd magad valami baromnak akinek csak az kell mert ha rossz lesz örökre bánni fogod és nem tudod vissza csinálni.
2010. aug. 27. 18:32
 14/37 anonim ***** válasza:

Tudom-tudom épp ezért is vagyok még mindig szűz..pedig lett volna rá lehetőségem nem egyszer csak mire odakerült volna a sor vagy szakítottunk vagy csak simán egy kretén volt:D Amúgy debtől 15km-re lakom. Ha szeretnél még valamit tudni v. dumálni akkor dobj egy privit :)

19L

2010. aug. 27. 19:22
 15/37 anonim ***** válasza:
0%
Kár, hogy ez nem társkereső...
2010. aug. 28. 12:27
 16/37 A kérdező kommentje:
Senki többet?
2010. aug. 29. 18:16
 17/37 anonim ***** válasza:
menj el bulizni, ott sok lánnyal ismerkedhetsz!!!!!!.....énis még a normális pasit keresem....L.
2010. aug. 29. 18:31
 18/37 A kérdező kommentje:

Nem járok diszkókba mert a mai világfelfogás miatt tele van pláza cicákkal meg ribancokkal stb nem szeretem a tömeget.

Nem csodálom hogy még nem találtál értelmes srácot főleg diszkóban de egyébként is nehéz normális emberekbe botlani.

2010. aug. 29. 18:42
 19/37 anonim ***** válasza:
Én debreceni vagyok hogy-hogy nem találtál még lányt hiszen normális lányok is vannak a discoban. :) 24/L
2010. aug. 29. 19:29
 20/37 A kérdező kommentje:
Nem kerestem.Magasak az elvárásaim.Félek a tűztől:)
2010. aug. 29. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!