Milyen mély a punci? 13cm-nél fáj (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Sikerült 13 centiméterre felnyomnom egy tárgyat.De azon a ponton fáj.Tovább nem tudom,bár nagyon élvezném,mert előtte nagyon jó érzést kivált a tárgy,1-2cm-rel.De ha már túlnyomom fáj.Ez normális vagy ott valami nem szakadt még át? Ezen is járt a agyam.2010. aug. 26. 22:52
32/36 A kérdező kommentje:
Nem. Sorry....
2010. aug. 28. 10:02
33/36 anonim válasza:
ez de szar...:D...Én úgy gondolom hogy nem kéne tesztelgetned, vagyis én nem sok értelmét látom. Amúgy csatlakozok az előttem szólókhoz, mármint hogy a hüvely tágul. 18L
34/36 A kérdező kommentje:
:) okés.Nem erőltetek semmit,csak azthittem valami probléma van odabent.De akor nincs :)
2010. aug. 28. 20:11
35/36 anonim válasza:
Változik, ha eléggé kitágítod magad akkor mélyebb. Nekem már sikerüt a pasimmal elég mélyre menni. Próbáld ki hogy beleteszed az egész kezed. Isteni érzés
36/36 anonim válasza:
Gratulalok, ki kellett bszni az uborkat, afrikaban meg eheznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!