Milyen ízű a punci?! Sok értelmes választ!
Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni hogy milyen ízű is a punci?:O:O most tartunk ott barátnőmmel hogy lassan kinyalhatom és szeretném megtudni milyen ízű?:O:O értelmes válaszokat pls:):) köszi előre is.:D:D2011. ápr. 23. 23:59
1/11 anonim válasza:
Sült kolbász rántotta és disznósajt.... Viccen kívül : Ez egyénfüggő attól függ mivel táplálkozik többet a lány.
2/11 anonim válasza:
finom:P
szerintem olyan......punci ízű:P
kicsit lehet sós, de van amelyik lehet édes. étrendtől is függ:P
3/11 A kérdező kommentje:
...:D:D hát azért valami meghatározást tudtok adni?:D:D:P:P
2011. ápr. 24. 00:03
4/11 anonim válasza:
az édes és a sós között félúton de mégse annyira felen inkább középpúton ... tessék xD
Am egyénfüggő a lány étkezésétől is függ ha pl hagymát eszik akkor nagyrészbe hagyma ize lessz.
5/11 anonim válasza:
Igen. Ha meg pacalpörkölt rozmaringgal, akkor olyan.
6/11 A kérdező kommentje:
xD jol meghatároztad köszi... mostmár biztosan tudom milyen íze lehet...xD
2011. ápr. 24. 00:11
7/11 A kérdező kommentje:
xD itt a pont...xD
2011. ápr. 24. 00:13
8/11 anonim válasza:
Szerintem olyan semleges íze van bár én lány vagyok de hát megcsókolom a barátom miután "fagyizott" :P Amúgy meg mindenkié más ízű szerintem...meg az is beleszámít hogy miket evett előtte mint a pasiknál :D egyetek sok ananászt meg édes gyümölcsöt és kerüljétek a fűszerest úgy biztos finomabb lesz :D tényleg
18/L
9/11 A kérdező kommentje:
:D:D kösz a tanácsot:P:P;);)
2011. ápr. 24. 00:20
10/11 anonim válasza:
Ujjazd meg előtte és kóstold meg az ujjad mást nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!