Milyen mély a punci? 13cm-nél fáj (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Sikerült 13 centiméterre felnyomnom egy tárgyat.De azon a ponton fáj.Tovább nem tudom,bár nagyon élvezném,mert előtte nagyon jó érzést kivált a tárgy,1-2cm-rel.De ha már túlnyomom fáj.Ez normális vagy ott valami nem szakadt még át? Ezen is járt a agyam.2010. aug. 26. 22:52
11/36 anonim válasza:
kérdező: "halradal"?. halRADART irt
12/36 anonim válasza:
Hat jobban jarsz ha nem akarod a mehszajadat atszakitani...
14/36 A kérdező kommentje:
Hogy milyen mély a punci,és az hogy érdemes e oylan mélyre dugnom a tárgyat.Nincs e velem valami probléma,hogy 13cm-nél fáj.Egészséges-e.
2010. aug. 26. 23:00
15/36 anonim válasza:
amúgy fontos kérdés a tárgy?(mit tömködsz magadba)
esetleg faxt nyomnál fel(vegyél egyet, aki akár meddig, bírja, és soha nem fáradt el, igen ő a vibrátor, vagy dildo), akkor nem fájna. szerintem csak ennyi a gond(szóval síkosításra gondolok).
16/36 anonim válasza:
csak addig dugd amig jolesik. tovább miért akarod?
17/36 A kérdező kommentje:
Hát uborka volt,de a méret majdnem megegyezik a vibrátoréval vagy a férfi nemiszervvel.Kisebb volt valamivel.
Mert 1-2centivel előtte nagyon jó érzés,és ha tovább menne akkor nem tudnák magamnak véletlenül fájdalmat okozni.Nem szándékozom felnyomni mondjuk 17centiméterre,csak hogy ütközzek fájdalomba élvezetkor.
2010. aug. 26. 23:05
18/36 A kérdező kommentje:
Bocsánat! csak hogy NE ütközzek fájdalomba élvezetkor.
2010. aug. 26. 23:06
19/36 anonim válasza:
még mindig azt mondom, h addig nyomd amig jolesik. remélem h steril az uborka
20/36 A kérdező kommentje:
Okés Köszi a válaszokat!Perszehogy az! :).Na de én mentem.Sziasztok!!
2010. aug. 26. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!