Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elég biztonságos az óvszer?

Elég biztonságos az óvszer?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Le szeretnénk feküdni a barátommal és gumival védekeznénk! Nekem ez lesz az első! Még kb két hete vettem a gyógyszertárnál 200 forintért 3 db gumit! Nincsen márkájuk és nem tudom, hogy elég biztonságos lesz-e mert elég olcsó volt szerintem! Vagy nem? Szerintetek jó lesz az is? Vagy vegyünk valami márkásat? 14/L
2010. aug. 20. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, mi bármit mondunk úgyis azt csinálják amit ők akarnak. Nekem mondjuk olyan mindegy, csak védekezzenek.
2010. aug. 21. 02:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Eléggé, de vannak kivételes esetek. PL.: Megy át az utcán és elüti a kamion, ilyenkor hol az óvszer? (Még a Durex se véd meg ettől a balesettől :()
2010. aug. 21. 11:20
 13/17 anonim válasza:

ő tudja h 14 évesen készen áll-e.

amugy szerintem márkás jobb..:D

2010. aug. 21. 11:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát kiscsillag, egyet húzz a fejedre, egyet a bal kezedre, majd a harmadikat próbáld meg a csiklódra. Tuti védekezés ;)

(jah, és persze ne engedd a pasid farkát "közel magadhoz")

Vagy, javasolnám, a legbiztonságosabb szexpózt, a farkast. A pasi ül a lyuk mellett, és vonyít :D)

2010. aug. 21. 23:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha gyógyszertárban vetted valószínűleg jó, de az első szex után azt fogod mondani:

Ez az a nagy dolog?

Aztán eltelik 1 év, eltelik 2 év és vigyázz, mert ha rákattansz le nem lehet vakarni a f@szról aranyoskám

Én már csak tudom, szóval akkor menj el nőgyógyászhoz és 16 éves korodtól már szedhetsz tabit is. A csökkentett hormontartalmút ajánlanám a magam részéről.

Na csákány!

Ui.: Ja és tudom, hogy szar lesz, de azért sok sikert az elsőhöz!

2010. aug. 22. 17:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2010. aug. 22. 18:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Durex a legjobb, ebbe még sosem csalódtam. Drága, de legalább nem kell aggódni. :)
2010. aug. 24. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!