Miért fájt amikor (először) próbálkoztunk?
O.o Jézusom:S Én is 7végén akarom barátommal az elsőt.
De most beparáztam:S Én is szűz vagyok még és nagyon félek, hogy fájni fog:S
Amugy sztem egyénfüggő. Ha előtte nem újjazott meg téged, vagy ilyesmi akkor érthető hogy ennyire fáj. Mert akkor picit sem tágultál még.
Esetleg előtte próbálja meg feltolni a mutatóujját stb.
De lehet, hogy nem voltál elég nedves, vagy neked ennyire fáj. Nyugi majd jobb lesz!!!:)
Amugy én nagyon félek, bár barátomnak elég nagy a keze az újja hosszú és picit vastag is:D és amikor újjaz mégsem fáj, van hogy annyira nedves vagyok hogy a középső ujját sem érzem:)
Hát sok sikert neked sorstárs.
Nekem is iszonyatosan fájt! Elzsibband a lábam, kezem. Még utánna pár alkalommal fájt, de aztán rohadtjó lett:D
Ezt a pár alkalmat bírd ki!!:)
Amúgy én sem gondoltam h ennyire fájni fog, és engem ujjazott előtte és az nem fájt.
Na akkor jól begyültünk, mer tén meg ma fogok elveszíteni mégsem félek kicsit sem.:D
Inkább a várakozás izgalma tölt el.:D
Összeolvastam itt már mindent, hogy volta kinek nagyon fájt, volt akinek egyáltalán nem, volt aki vérzett, volt aki nem.:D Hát én bízok abban hogy nem lesz semmi. Szóval itt mindenki sok szerencsét a hétvégéhez!:D
09:43as vagyok
Szüzek Klubja:D Tényleg jól összegyültünk:P
Szerintem mi nem ma fogjuk csinálni, mert nemhiszem hogy tudunk venni gumit, mivel nemtudom melyik gyógyszertár ügyeletes. Max majd holnap éjjel:P
Mindenkinek sok sikert!;)
Én vagyok a Szüzek klubja irós:D
Hát tegnap nagyon ráparáztunk... de kaptunk gumit:P Ma estére teljesen le akarunk lazulni...:) és már rajta vagyunk mindketten.
Én ma elégitettem ki a barátomat először orálisan. Ez volt életem első orális szexe pasinak:) Élveztem,pedig úgy undorodtam az elején, de szivesen csináltam neki:) Bár először gyümölcsös óvszerrel csináltam...:)
Nektek valami???:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!