Lányok voltatok már szuz fiúval? Milyen volt, nagyon kell oket iranyítani?
Figyelt kérdés
ja és 20 éves pasirol van szo2010. aug. 15. 10:28
1/8 anonim válasza:
Nem kellett irányítani, lehúztam a nadrágját és meglovagoltam.
2/8 anonim válasza:
nekem szüz btom van és egyáltalán nem kell irányitani csak néha :D:P
3/8 anonim válasza:
Igen és minél idősebb korában történt (három szűz pasim volt, 15, 17, 21), annál bénább volt az ágyban elsőre. 21 évesen már egyszer elment mielőtt belekezdtünk volna, aztán valami gyenge pózt választottunk, hogy másodjára ne menjen el hamar. Lovagoltam, aztán úgy is elment öt perc után.
4/8 anonim válasza:
20 éves szűz nagyon gáz, főleg fiúba....
5/8 anonim válasza:
hát az igaz hogy minél idősebb annál jobban kell irányítani, de ha te tapasztalt vagy akkor ez nem jelenthet problémát :D később belejön. Az meg egyértelmű hogy az elején hamar el fog menni.
6/8 anonim válasza:
Én 19 vagyok, szintén szűz. Az én hibám, hogy nem akarok minden nőt megfektetni, tisztelem őket, meg hogy nem a f@szom irányít. Aki emmiat megvet, azt nem sokat ér a szememben.
19F
7/8 anonim válasza:
11:22
Akkor már jobb is ha maradok szűz?:( :P
21F
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, sőt a csaj még büszke is lehet magára, hogy ő lesz az első. Az tuti, hogy sok bátorításra van szüksége egy kezdőnek, mind szóban, mind konkrét tettekben.
És az biztos, hogy nem lesz olyan, mint egy olyan pasival, aki szereti és ért a nők nyelvén és már régebb óta gyakorolja a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!