Szűznek hittem egy csajszit, és kiderült hogy nem az. Most miképpen rakjam rendbe a bennem összedőlt világot?
Van egy lány akit tökéletesnek véltem:kedves,okos,jószívű őszinte humoros nomeg erkölcsös...amolyan Miss tisztaság.
Amikor valahogy szóba kerültek olyan dolgok hogy hogysmint áll a fiúkhoz akkor viszont olyan közönséges beszámolót nyomott hogy csak lestem.Ez a szokott szöveg hogy"az akkori barátom így az amakkori barátom úgy...egyik hozott gumit a másik gyógyszereztetni akart."Tudom hogy ezen semmi meglepő sincs de épp ez a baj.Immár a szememben ő is márcsak egy olyan lány mint a többi.Eddig valóságos istennőként kezeltem de most már nem tudom.Eddig azon görcsöltem hogy fogok nála bepróbálkozni de már abban se vagyok biztos hogy van e értelme.
en megertem mire gondolsz, nekem is hasonlo a gondolkodasom, lany letemre. (nem, nem vagyok lezbi, es a fiuknal elternek az elveim vagy minek nevezzem oket, kulonos). en azt hiszem nem tudnam mar folytatni vele a kapcsolatot, mint pasi a te helyedben.
de tulajdonkeppen mi is a kerdes?
"pedig idősebb vagyok nálad"
Fogadjunk, hogy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!