Szüzesség 20 év felett lányoknál. Miért?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép csinos lány, sok fiú odavan érte, de még szűz. 21 éves. Vannak is kapcsolatai, de 2-3 hónapig tartanak, a pasijai miatt azért mert nem akar velük lefeküdni.
Azt viszont nem értem, hogy ez a leányzó miért nem hajlandó lefeküdni senkivel. Van hasonló cipőben járó hölgy itt? Ha igen, leírná mi az oka annak, hogy jobbnál jobb lehetőségei vannak, még sem fekszik le az aktuális párjával?
2010. aug. 12. 12:45
21/26 anonim válasza:
Én 21 évesen vesztettem el. Pedig előtte több pasival jártam, 14 éves korom óta vágytam a szexre, de valahogy egyik pasival sem tudtam elképzelni többet, csóknál pettingnél. A leghosszabb kapcsolatommal csúnyán összevesztem szétmentünk, pedig vele akartam elveszteni aztán már nem jöttünk össze soha többet, két külön város két egyetem. Aztán egy vallásos pasival jártam akit csak le...szop.tam, de nem akarta elveszteni a szüzességét (vannak ilyenek), aztán pedig összejöttem egy pasival akivel még most is együtt vagyunk . Ő volt az első nekem és azóta csak vele voltam együtt. (most vagyok 23). Ő 1 évet várt rám, de a legszenvedélyesebbet képzeld el ezalatt az egy év alatt mindenből, csókból pettingből, a farkincájával ott körzött a csiklómon és mindig le tudtunk állni. Egy januári napon úgy döntöttem elég ebből és elvesztem.
22/26 anonim válasza:
nem volt rossz élmény, de várhattam volna még vele.
23/26 A kérdező kommentje:
Hát lányok, megleptetek. Azért jó, hogy vannak még ilyen lányok, mondjuk ez esetben inkább az aranyközépút híve vagyok. :)
Köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 12. 21:53
24/26 anonim válasza:
Én 19 éves lány vagyok és szűz. Eddig nekem is csak rövidebb ideig tartó kapcsolataim voltak és ezidő alatt még nem éreztem késznek magam a szexre. Ha több ideig maradunk együtt akkor mára már biztos nem lennék szűz. Nekem kell egy kis idő míg elkezdek vonzódni olyan szinten a sráchoz hogy le is feküdjek vele. Egy valakivel már éreztem azt hogy szivesen lefeküdnék vele habár volt bennem egy pici félelem de sajnos pont szakítottunk így nem került rá sor...most kibékültünk pont ezzel a sráccal hát majd meglátjuk mi lesz..
26/26 anonim válasza:
23 évesen vesztettem el 4 éve.
Egyszerűen nem jött el addig az, akivel szívesen szeretkeztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!