Szüzesség 20 év felett lányoknál. Miért?
Van egy nagyon szép csinos lány, sok fiú odavan érte, de még szűz. 21 éves. Vannak is kapcsolatai, de 2-3 hónapig tartanak, a pasijai miatt azért mert nem akar velük lefeküdni.
Azt viszont nem értem, hogy ez a leányzó miért nem hajlandó lefeküdni senkivel. Van hasonló cipőben járó hölgy itt? Ha igen, leírná mi az oka annak, hogy jobbnál jobb lehetőségei vannak, még sem fekszik le az aktuális párjával?
De miért? Nem lehet szerelmes a srác 1 hónap után?
Én magamból indulok ki, és azt mondom, hogy szeretkezés nélkül nem lehet teljes egy pár kapcsolat. Nem azt mondom, hogy csak ez számít, vagy nagyban számít, de szerintem kellenek azok a kétértelmű, vicces összesúgások egy kapcsolatban, ami kötődik a szexhez (poénból, szeretetből, stb de gondolom értitek miről beszélek).
Nekem pl szükségem van ilyenre egy kapcsolatban. És szerintem, ha valakivel nem feküdtem le, nem fogok neki ilyeneket mondani, sugallni, mert rosszul fogja érinteni.
Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy probléma van a ti vagy az én hozzáállásommal, csak beszélgetünk. Ne vegyétek támadásnak kérlek.
Én 20 éves lány vagyok, még szűz. Eddig csak rövid "kapcsolataim" voltak, van amit nem is lehet annak mondani igazán, de a leghosszabban tartóval is csak csókig és ruhán keresztüli simogatásig jutottunk.
A mostani barátommal (ő már évek óta nem szűz, és több komoly kapcsolata volt) 3 hónapja vagyunk együtt és még nem feküdtünk le, szépen fokozatosan haladunk. Ő megérti, hogy nekem időre van szükségem, mert "kezdő" vagyok, mert először meg kell ismernem a testét, és a sajátomat is, hogy mi jó neki, mi jó nekem. Ha együtt alszunk, mindig van petting, egyre messzebb jutunk, és én élvezem hogy így fokozatosan fedezhetem fel az örömöket, és ő is nagyon rendes, türelmes, figyelmes, ha valamire azt mondom, hogy még ne, azt nem erőlteti.
Talán ez a lány is ilyen, hogy mivel szűz, egy 2-3 hónapja tartó kapcsolatban még nem akar lefeküdni. A fiúk meg gondolom megunták a várakozást és leléptek. Ez inkább a pasikat minősíti, nem a lányt - ha tényleg szerették volna, akkor azért nem hagyják ott, mert 2 hónap után még nem akarta elveszíteni a szüzességét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!