Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség 20 év felett lányokn...

Szüzesség 20 év felett lányoknál. Miért?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon szép csinos lány, sok fiú odavan érte, de még szűz. 21 éves. Vannak is kapcsolatai, de 2-3 hónapig tartanak, a pasijai miatt azért mert nem akar velük lefeküdni.

Azt viszont nem értem, hogy ez a leányzó miért nem hajlandó lefeküdni senkivel. Van hasonló cipőben járó hölgy itt? Ha igen, leírná mi az oka annak, hogy jobbnál jobb lehetőségei vannak, még sem fekszik le az aktuális párjával?

2010. aug. 12. 12:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 vagyok és szűz. Azért mert nem találtam olyat akivel érdemes lett volna. Az is igaz, hogy önbizalmam nulla, így kevés fiú vesz észre.
2010. aug. 12. 13:08
 12/26 A kérdező kommentje:

De miért? Nem lehet szerelmes a srác 1 hónap után?

Én magamból indulok ki, és azt mondom, hogy szeretkezés nélkül nem lehet teljes egy pár kapcsolat. Nem azt mondom, hogy csak ez számít, vagy nagyban számít, de szerintem kellenek azok a kétértelmű, vicces összesúgások egy kapcsolatban, ami kötődik a szexhez (poénból, szeretetből, stb de gondolom értitek miről beszélek).

Nekem pl szükségem van ilyenre egy kapcsolatban. És szerintem, ha valakivel nem feküdtem le, nem fogok neki ilyeneket mondani, sugallni, mert rosszul fogja érinteni.

Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy probléma van a ti vagy az én hozzáállásommal, csak beszélgetünk. Ne vegyétek támadásnak kérlek.

2010. aug. 12. 13:10
 13/26 anonim válasza:
100%
Nem arról volt szó, hogy a srác nem lehet szerelmes 1 hónap után, hanem, hogy a lány nem szerelmes a srácokba. Valószínűleg olyannal akarja először, akit tiszta szívvel szeret, nem pedig azzal akivel csak elüti az idejét.
2010. aug. 12. 13:13
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Még keresgél, nem találta meg a neki megfelelő fiút. Lehet, hogy egy kapcsolathoz hozzátartozik a szex, de 1-2 hónap nem egy hű de nagy idő, és komoly kapcsolatnak sem nevezhető. Én sem hiszem azt, hogy minden pasival le kéne feküdni akit mellénk sodor az élet és járunk vele, van akinek ez nem gond, van aki meg inkább kivárja, hogy valóban egy komoly kapcsolat legyen, esetleg házasság is, és azzal fekszik csak le.
2010. aug. 12. 13:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
A világban bizony előfordulnak még rendes lányok is akik nem bas*atják széjjel magukat már az első éjszakán.Tudom hogy a mai világban ez furcsának hangzik de vannak ilyenek is
2010. aug. 12. 13:28
 16/26 Kodistroy válasza:
53%
Nem lehet, hogy mormon? Nekem volt egy osztálytársam aki mormon vallású és azt mondta, hogy ők csak a férjükkel feküdhetnek le.
2010. aug. 12. 13:34
 17/26 anonim ***** válasza:
te tiszta hülye vagy!! miért gond az, h vki nem kefélteti meg magát már 13-14 évesen??
2010. aug. 12. 14:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves lány vagyok, még szűz. Eddig csak rövid "kapcsolataim" voltak, van amit nem is lehet annak mondani igazán, de a leghosszabban tartóval is csak csókig és ruhán keresztüli simogatásig jutottunk.

A mostani barátommal (ő már évek óta nem szűz, és több komoly kapcsolata volt) 3 hónapja vagyunk együtt és még nem feküdtünk le, szépen fokozatosan haladunk. Ő megérti, hogy nekem időre van szükségem, mert "kezdő" vagyok, mert először meg kell ismernem a testét, és a sajátomat is, hogy mi jó neki, mi jó nekem. Ha együtt alszunk, mindig van petting, egyre messzebb jutunk, és én élvezem hogy így fokozatosan fedezhetem fel az örömöket, és ő is nagyon rendes, türelmes, figyelmes, ha valamire azt mondom, hogy még ne, azt nem erőlteti.

Talán ez a lány is ilyen, hogy mivel szűz, egy 2-3 hónapja tartó kapcsolatban még nem akar lefeküdni. A fiúk meg gondolom megunták a várakozást és leléptek. Ez inkább a pasikat minősíti, nem a lányt - ha tényleg szerették volna, akkor azért nem hagyják ott, mert 2 hónap után még nem akarta elveszíteni a szüzességét...

2010. aug. 12. 14:53
 19/26 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vok, még mielőtt bárki oltogatni kezd, h savanyú a szőlő, meg hasonló marhaságok, elmondom, h már nem vok szűz, 18 évesen vesztettem el, hosszú kapcs. ban, de mégis azt szeretném, h amég mindig szűz lehetnék.. 20 évesen.. :S
2010. aug. 12. 14:55
 20/26 A kérdező kommentje:
Miért? Rossz élmény volt?
2010. aug. 12. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!