14-15 éves lányok! Van még köztetek olyan aki még szüz?
én 14 éves vagyok és régebben mondtam úgy 12 évesen h, majd 15-16 évesen szeretném elvesziteni...
és most ugy gondolom 14 évesen h, még 16.-17 évesen is ráérek..
Én 14 vagyok, és szűz. Nem is volt még barátom, de annyira nem is vágyok utána, most valahogy ezer fontosabb dolog van az életemben. Nem tervezek lefeküdni senki kedvéért, bármennyire is szerettem 15-16 évesen. Lehet, hogy régimódi vagyok, de én tényleg szeretnék felnőni az ilyesmihez rendesen, nem csak félig. Nem értem valaki hogyan képes nemi életre ilyen fiatalon. Őszintén bevallom, én is önkielégítek, de mégse tudnék lefeküdni senkivel.
Amúgy én úgy gondolom, a nemi élethez tényleg fel kell nőni, mert hiába érzi valaki most azt, hogy ő készen áll, de megtörténhet hogy egy év múlva már bánni fogja, mivel addigra "okosodott" egy kicsit, és jobban át tudja látni a dolgokat. Nem tudom, lehet hülyeséget mondtam, elnézést ebben az esetben.
Sziasztok!
Szerintem egyáltalán nem "ciki" ha még szüzek vagytok 15 évesen!
Éppen ellenkezőleg! Büszkék legyetek rá, a mai világban!
Én 37 vagyok, és még szűz!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!