Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14-15 éves lányok! Van még...

14-15 éves lányok! Van még köztetek olyan aki még szüz?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert manapság már ilyenkor a fiatal lányok rég elveszitették a szüzességüket!!!! irjatok normális válaszokat!!! köszi
2010. aug. 12. 09:16
1 2 3 4 5 6
 31/59 Niky emo girl válasza:
énis szűzvok 16/L
2010. aug. 14. 22:22
 32/59 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!!!! örülök hogy még ilyen sokan szüzek!!!! ezalatt azt értem hogy vannak még normális lányok akik nem csak azt akarják mint egyesek!!!!!! :)
2010. aug. 15. 01:39
 33/59 anonim ***** válasza:
29%

Komoly pszihológiai gondokkal küzdessz!

Annyira kevés az önbecsülésed, hogy az egyetlen olyan dolgot hangoztatod, amire büszke vagy magadban, pedig ez egy alap dolog szerintem. Legyünk őszinték, ez a kérdés nem arra irányult, hogy megtudd, hogy vannak e még szűz emberek, hanem arra, hogy hangoztasd (mellesleg egy teljesen anonim oldalon), hogy te még szűz vagy. Maga ez a megnyilvánulásod is azt mutatja, hogy nem vagy bátor, és hogy valamiért neheztelsz a népszerű lányokra. Talán azért, mert ők szépek? Vagy mert őket akarják a fiúk? Vagy csak azért, mert nekik volt bátorságuk megtenni azt a dolgot, amire a legjobban vágyódsz? EZ AZ OLDAL NEM ERRE VALÓ. Nem arra való, hogy másokkal fényeztesd magad, hogy "dejó, hogy vannak még normális emberek" meg nem azért, hogy te jól érezd magad. Lássuk be. Akik az oldalt rendszeresen látogatják, vagy unalomból ilyen butácska kérdés tesznek fel, azok nem kicsit kockák. Mert a normális gyerek ilyenkor nyáron nem a szobájában kuksol a gépe előtt, hanem a kertben játszik a kutyával, vagy strandol a barátaival, vagy kirándul. Azt feltételezem, hogy magányos vagy. És erre az oldalra jársz, hogy kielégítsd a minimális társasági szükségletedet, hiszen ide hasonlóan magányos emberek járnak. De ez nem fog segíteni azon, hogy a korodbeliek ne felejtsék el a neved, vagy hogy hozzád szóljanak. A következőket ajánlanám: járj el sportolni. A sport álltal sok barátra tehetsz szert, emellet javítja közérzetedet, és alakodat. Napi számítógéphasználatodat csökkentsd le fokozatosan. Jövő nyáron menj táborokba. Veled egykorúakkal lehetsz, és ott biztosan el fognak fogadni. És végül, de nem utolsó sorban VÉDEKEZZ!

2010. aug. 15. 12:01
 34/59 anonim ***** válasza:
én 13 vagyok és még szűz ^^, pedig van barátom fél éve,de csak 17 évesen szeretném elveszteni:/
2010. aug. 15. 19:33
 35/59 A kérdező kommentje:
12:01 te egy hülye pi*cs vagy!!! nem azt hangoztatom h szüz vok, hanem mint pl. te hogy kur*va vagy....de szerencsére vannak még normálisak!!! és gondolom 15-16 lehetsz és már baszol mint állat, ugyhogy te ck hallgass, és nem utálom a népszerű lányok, és azok a lányok nem népszerűk akik csak azzal vágnak fel h már nem szüzek, undorito a mai világ, meg a mai fiatalok...és nem szépek azok a lányok, ugyhogy nem irigykedek rájuk, mert talán szebb is vok náluk, és nem arról van szó h nincs barátom, mert van, csak nem fekszem le vele!!!!...majom!pffffffff undi ribi vagy!!!! :S
2010. aug. 16. 11:39
 36/59 A kérdező kommentje:
jah és csak délelőtt vok fent a gépen, délután strandolni szoktam, vagy élményfürdőbe menni vagy városba a barátnőimmel.....nagyokos majom fax vagy!!!
2010. aug. 16. 11:41
 37/59 heyheyhey ***** válasza:
14 vagyok és nálam alap ,hogy szűz ennyi idősen:)
2010. aug. 17. 12:36
 38/59 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon gyerek vagy még. Nekem nem kellett káromkodnom, és felkiáltójeleket írnom írnom azért, hogy eljusson hozzád a mondanivalóm (ami mellesleg eljutott, látva 'heves' reakciód). Ha neked nem megy jó modorban az oltogatás, akkor kérlek inkább hagyd, mert magadat járatod le.
2010. aug. 17. 16:08
 39/59 anonim válasza:

én 12 vagyok de már nem vagyok szűz... :$

12/L

2010. aug. 18. 10:59
 40/59 anonim válasza:

utolsó válaszoló:

ez igaz?

2010. aug. 19. 08:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!