14-15 éves lányok! Van még köztetek olyan aki még szüz?
Figyelt kérdés
azért kérdezem mert manapság már ilyenkor a fiatal lányok rég elveszitették a szüzességüket!!!! irjatok normális válaszokat!!! köszi2010. aug. 12. 09:16
41/59 anonim válasza:
10:59-esnek gratulálok! (Y) Nem lehet elég korán elkezdeni a ribis életet..
42/59 anonim válasza:
16 leszek, már volt két barátom, 4 és 8 hónapig voltam velük, még szűz vagyok
45/59 anonim válasza:
Én igaz fiú vagyok de a barátnőm 18 éves és ő is szűz pedig magas,vékony és ritkaszép lány ráadásul én is szűz vagyok és olyan szinten örülünk egymásnak ezért hogy olyan öröm nincs még eggy hogy eggyütt veszítjük majd el:)
19/F
46/59 anonim válasza:
Utolsó: de szerencsések vagytok! :) Remélem én is találok olyan fiút aki hozzám hasonló. Én is szűz vagyok és ezen csodálkoznak, hogy egy olyan lány, mint én, hogy lehetek még mindig szűz. Hát mert talán nem fekszek le akárkivel. :D
17/L
47/59 anonim válasza:
en 14 vagyok es mar nem szuz tolem lepontozhattok mert nm tud erdekelni:D az en bajom hogy mikor b*szok senkinek semmi koze... ha jol esik akkor vagjad... es nem banom mert minel jobban fejlodok annal jobban fejlodik a szuzhartya es annal jobban faj... nekem egyaltalan nm fajt...:P
48/59 anonim válasza:
Ne haragudj kedves utolsó, de remélem egyszer megtudod hogy mekkora hülyeséget írtál itt most le...20 évesen már bánni fogod ezeket a szavakat..
49/59 anonim válasza:
Edes istenem:))
Ittvan sok hazug...idaii 2 emberke irta,hogy nem szuz.
Ugyan maaar....ez nemigaz.:)).
SOk tini rib@nc van mar..nem 2...
50/59 anonim válasza:
Nem mindenki ribi. Sok lány van aki, kivárja a megfelelő pasit. Én 31 évesen még szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!