Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Árulja a szüzességét! Most...

Árulja a szüzességét! Most komolyan te megtennéd?

Figyelt kérdés

Kíváncsi leszek lehet e licitálni majd, bár 20 milláról indul a licit, én nem szánnék ennyit rá.

[link]

2010. aug. 11. 14:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, 20/F hagyjuk már a moralizálást jó, mert nevetséges.

nem hiszem el, hogy neked ne lenne az az összeg, amiért lefeküdnél csak "úgy" valakivel. és akkor te is éppúgy k u r v a leszel egy szexuális tárgy, ahogy fogalmaztál, csak épp hímnemű.

24 N

2010. aug. 11. 15:42
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem lenne az az összeg, mert nem érdekel a pénz, mindenem megvan, nekem nem kellenek luxuscikkek, jól érzem így magam, fontosabb a becsületem, a büszkeségem.Aki pedig pénzért szexel az ku*va, ennyi.
2010. aug. 11. 15:55
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
És aki 1-2 sörért?:D
2010. aug. 11. 16:14
 14/27 anonim ***** válasza:

Van olyan csaj aki 1-2 sörért eladja a testét, nem is kevés:D:D

Dehát én az ilyen nőket nem tudom tisztelni.

2010. aug. 11. 16:26
 15/27 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem álszent az, aki több tízmiliós összegért azt mondaná, hogy nem. Akár fiú, akár lány. Ebben a világban?! Jóhogy megtenném. Nem lenne lakáshitelem, anyagi gondjaim stb.És ettől én nem érezném magam kur*ának.(Nyilván harmincéves fejjel már máshogy látom, 16-18 évesen még én is naiv voltam:)
2010. aug. 11. 17:44
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
jaj a nagy férfiak akik még álmukban is megdugnák azt is ami mozog..ti vagytok az ösztönösebb lények és nem a nők,titeket teremtettek azért,mert csak dugásra vagytok jók.
2010. aug. 11. 18:31
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

Csak dugásra vagyunk jók?:D

Hát nem tudom ha nem lennének férfiak te mit csinálnál, szorgosan dugdoznád fel magadnak a vibrit:D

Soha nem esne teherbe senki, te sem lennél férfiak nélkül.

Én leírtam már, hogy mindenem meg van, nincs szükségem ilyen ajánlatokra, hogy 20-30millió forint, nem kellenek luxuscikkek, vezetem a 15éves autómat, amiért én dolgoztam meg, nem kell a 20milliós luxuskocsi.

Éretlenség szidni egy embercsoportot.

2010. aug. 11. 18:38
 18/27 anonim ***** válasza:

Jajj ne röhögtess már:D

ha a 15 éves verdád helyett felkínálnának egy 7-es BMW-t és csak egy laza numera lenne az ára, egyszerűen nem hiszem el, hogy visszautasítanád:D

2010. aug. 11. 18:43
 19/27 anonim ***** válasza:

"Éretlenség szidni egy embercsoportot."

Ember, te kezdted azzal, hogy minden nő k*rva..Az intelligencia ugy látom nem az erősséged, mindegy a lényeg, hoigy az erkölcs a helyén van..LOL.

2010. aug. 11. 18:46
 20/27 anonim ***** válasza:

18:43

Nem cserélném le, a mostani kocsim is elvisz bárhová.

Én nem szidtam a nőket, olvass vissza, azt írtam, hogy azok a nők kur*ák, akik pénzért áruba bocsájtják a testüket, és a férfiak is.Azt nem írtam, hogy minden nő ku*va, oda is írtam, hogy tisztelet a kivételnek, tehát csak akik eladják a testüket.

2010. aug. 11. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!