Árulja a szüzességét! Most komolyan te megtennéd?
Kíváncsi leszek lehet e licitálni majd, bár 20 milláról indul a licit, én nem szánnék ennyit rá.
Jajj, 20/F hagyjuk már a moralizálást jó, mert nevetséges.
nem hiszem el, hogy neked ne lenne az az összeg, amiért lefeküdnél csak "úgy" valakivel. és akkor te is éppúgy k u r v a leszel egy szexuális tárgy, ahogy fogalmaztál, csak épp hímnemű.
24 N
Van olyan csaj aki 1-2 sörért eladja a testét, nem is kevés:D:D
Dehát én az ilyen nőket nem tudom tisztelni.
Csak dugásra vagyunk jók?:D
Hát nem tudom ha nem lennének férfiak te mit csinálnál, szorgosan dugdoznád fel magadnak a vibrit:D
Soha nem esne teherbe senki, te sem lennél férfiak nélkül.
Én leírtam már, hogy mindenem meg van, nincs szükségem ilyen ajánlatokra, hogy 20-30millió forint, nem kellenek luxuscikkek, vezetem a 15éves autómat, amiért én dolgoztam meg, nem kell a 20milliós luxuskocsi.
Éretlenség szidni egy embercsoportot.
Jajj ne röhögtess már:D
ha a 15 éves verdád helyett felkínálnának egy 7-es BMW-t és csak egy laza numera lenne az ára, egyszerűen nem hiszem el, hogy visszautasítanád:D
"Éretlenség szidni egy embercsoportot."
Ember, te kezdted azzal, hogy minden nő k*rva..Az intelligencia ugy látom nem az erősséged, mindegy a lényeg, hoigy az erkölcs a helyén van..LOL.
18:43
Nem cserélném le, a mostani kocsim is elvisz bárhová.
Én nem szidtam a nőket, olvass vissza, azt írtam, hogy azok a nők kur*ák, akik pénzért áruba bocsájtják a testüket, és a férfiak is.Azt nem írtam, hogy minden nő ku*va, oda is írtam, hogy tisztelet a kivételnek, tehát csak akik eladják a testüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!