Lehet kicsit bugyuta a kérdésem, de próbálnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy még szűz vagyok,de van egy fiú,aki tőlem idősebb,tapasztaltabb.Vele találkozok néha,és hát megvagyunk,csókolózunk,beszélgetünk,nevetünk.Ő azt mondta,hogy ha úgy alakul,és úgy szeretném,megtanít pár dologra,mi hogyan működik az ágyban.De ne úgy képzeljétek,hogy nyomul,és csak erre hajt,tényleg maradandó élményt szeretne számomra.Na és a problémám:
még sosem elégítettem ki fiút /nemrégiben volt egy fél éves kapcsolatom/,és nem udom,mit hogyan csináljak?Egyszerűen elképzelni sem tudom,milyen,amikor a kezembe veszem a péniszét.Na és attól is félek,hogy nagyon béna leszek,hiszen mint mondtam,sosem csináltam ilyet.
Tudnátok valamiféle HASZNÁLHATÓ tanácsot adni?
Nagyon szépen köszönöm,szép estét!
16/L
2010. aug. 7. 21:24
21/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,különösen a 8:17-esnek :)
2010. aug. 8. 22:07
22/22 anonim válasza:
Mintha csak magamat hallanám...Ugyanígy voltam én is 2 évvel ezelőtt és pont 16 voltam...nem kell félni ha tényleg törődik veled akkor szépen megmutat mindenre de ha te nem akarod még azt is megfogja érteni..ha te is akarod vágj bele bátran de azt tudd az ilyenek nem változnak csak arra hajtanak igaz akivel én voltam együtt pont ugyanígy mint te azzal még most is tartom a kapcsolatot és még most is találkozgatunk...engem pl sokmindenre megtanított :P először én is nagyon féltem mindentől de ő szépen rávezetett mindenre..én igaz beleszerettem de ő nem szeretett de annyi idő után hogy már barátnője is van még mindig kötődik hozzám és titokban találkozgatunk is..De végül is ez a te döntésed mert végülis amennyi jó annyi rossz is volt mellette ha kíváncsi vagy szólj elmesélem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!