Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet kicsit bugyuta a kérdése...

Lehet kicsit bugyuta a kérdésem, de próbálnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet,hogy még szűz vagyok,de van egy fiú,aki tőlem idősebb,tapasztaltabb.Vele találkozok néha,és hát megvagyunk,csókolózunk,beszélgetünk,nevetünk.Ő azt mondta,hogy ha úgy alakul,és úgy szeretném,megtanít pár dologra,mi hogyan működik az ágyban.De ne úgy képzeljétek,hogy nyomul,és csak erre hajt,tényleg maradandó élményt szeretne számomra.Na és a problémám:

még sosem elégítettem ki fiút /nemrégiben volt egy fél éves kapcsolatom/,és nem udom,mit hogyan csináljak?Egyszerűen elképzelni sem tudom,milyen,amikor a kezembe veszem a péniszét.Na és attól is félek,hogy nagyon béna leszek,hiszen mint mondtam,sosem csináltam ilyet.

Tudnátok valamiféle HASZNÁLHATÓ tanácsot adni?

Nagyon szépen köszönöm,szép estét!

16/L

2010. aug. 7. 21:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ne tedd meg vele

Majd ha lessz barátod akkor vele

2010. aug. 7. 21:37
 12/22 A kérdező kommentje:

hát hogy az érzelmi dologra válaszoljak,szerintem elég közel áll a szerelemhez,legalábbis a kötődés megvan.kitudja fejezni tettekkel is hogy szeret,és "vigyáz rám",szóval nem félek attól,hogy rossz lenne.

Egyébként köszönöm szépen a választ ! :)

2010. aug. 7. 21:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Akkor mégis, ha ilyen jól megvagytok miért nem vagytok kapcsolatban és jártok? Ez így eléggé sántít az egész, csak aztán ne csodálkozz ha a fene nagy lelkesedése az első szexig tartott veled. Mióta ismered egyáltalán ezt a fiút, hogy gyakorlatilag anélkül hogy kapcsolatban lennétek, ergo ő rajtad kívül is ki tudja kinek teszi még a szépet, megbízz benne. Rettentő naiv vagy, és hova a fenébe rohansz a szexel?

Meg mit aggódsz, ha ennyire tanítgatni akar, majd mondja közbe hogyan jó neki és hogy csináld, ennyi.

2010. aug. 7. 22:48
 14/22 anonim ***** válasza:

olyan nincs, hogy valami hasonlót érzel, meg kötődtök, meg mit tudom én...ez a BARÁTSÁG!!! néha van benne egy kis bizsergés is, mert azért mégiscsak fiú és dolgoznak a hormonok pro és kontra, de ha VALÓBAN szerelmes leszel, akkor azt tudni fogod és fel sem merül, hogy bénázhatsz, a szerelmes együttlétben nincs bénázás.

Amikor összejöttem a fiúval, akivel először feküdtem le, a kapcsolat elején véletlenül hozzáértem a nadrágján keresztül a péniszéhez és kicsit idegen volt, félelmetes, talán gusztustalan is...na pár hónap múlva már pettingeltünk és nem sokra rá már a számmal kényeztettem...ajjj szóval csak szépen lassan és majd belejössz AZZAL AKIT SZERETSZ

2010. aug. 7. 23:15
 15/22 anonim válasza:
17 leszek nemsoká..32 honapja van barátom..vele vesztettem el..ez emlék marad..örökre jó és szép emlék..amire te készülsz abban nemvagyok biztos.Miért nem vársz egy olyanra akit szeretsz és kölcsönös bizalom után elveszítheted vele? amikor nem kell azon görcsölnöd hogy milyen vagy az ágyban,mert a másik fél szeret,és aztis szereti ha jó neked..nem értem ezt a felfogást..tejóég..:S
2010. aug. 8. 02:51
 16/22 anonim válasza:
Ne legyél naiv... ez egy PASI, nagyon jó a dumája és a taktikája, de ne feküdj le vele, lehet hogy még utána lesz egy pár menet aztán aztán nem is látod többet, szerintem k.rvára nem éri meg: D Ha meg vagy olyan hülye hogy belemész: ha tényleg tanítani akarj, akkor meg nehogy itt kérj tanácsot, kérd meg őt hogy mutassa meg :D Elvégre elvállalta hogy tanít.
2010. aug. 8. 07:07
 17/22 anonim válasza:

A Kérdező nem arra kíváncsi, hogy megtegye-e vagy ne, hisz akkor azt a kérdést tette fel! Ha azt kérdezi, hogy csinálja, akkor arra válaszoljunk! Hiába osztjátok neki az észt, attól ő még nem fogja másként gondolni.Én is osztom a véleményeteket Kedves Válaszolók, de attól még neki szüksége van a tanácsunkra.

Nos kedves Kérdező! Amikor én először csináltam a barátomnak ( nagyon szeretem ,fél éve vagyunk együtt, megbízom benne) ő nagyon sokat segített nekem. Elmondtam neki, hogy én még sohasem csináltam ilyet, azt mondta őt nem zavarja és csináljam csak úgy ahogy gondolom, ő semmiképp sem fog kinevetni vagy hasonlók, és ha valami nem jó, majd mondja, és "útba igazít":) Aztán megnyugodtam és csináltam is, ahogy gondoltam. Kezembe fogtam a péniszét, és már minden ment is magától. Csak le-fel kell húzogatni, erre úgyis rájössz, ahogy meglátod. Egyszer kétszer mondta, hogy most egy kicsit gyorsabban, esetleg lassabban, de azt mondta nagyon ügyes vagyok, és nagyon jó volt:) Aztán az orális kényeztetést én még egyszerűbbnek találtam. Szóval nyugi, ha ő azt mondta, hogy megtanít egy-két dolgot az ágyban, akkor az azt jelenti, hogy akármit csinálsz ő majd korrigál, nem? Dehogynem. Hát akkor meg? Nyugi:) De tényleg gondold át alaposan, hogy mit csinálsz, kivel! Egy kicsit tényleg nem ártana várni, míg komolyabbra fordul a kapcsolat.! 16L

2010. aug. 8. 08:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Ő pedofil,neked apakomplexus.
2010. aug. 8. 13:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki vele ha nem is a szüzességedet adod neki de de legalább már tapasztaltabb leszel a legközelebbi pasiddal és tudod hova kell nyúlni és mit kell csinálni. Ennek a pasinak pedig mondd el, hogy nem csináltál ilyet de ki akarod próbálni és segítsen neked, hogy mit hogyan kell csinálni. De ha smároltok simogatod, puszilgatod a nyakát hasát, és közben masszírozod nadrágon keresztül a farkánál, aztán előveszed neki és húzogatod az jó lesz neki. Aztán meg ha szájjal is szeretnéd akkor kapd be és kérdezd meg tőle, hogy jó-e neki és hogy hogyan csinálhatnád jobban. De nem kell félned nem olyan nagy a baj ha rákérdezel és segítséget kérsz tőle.
2010. aug. 8. 15:15
 20/22 anonim válasza:

Ne hallgass rájuk.

A fő, hogy akkor tedd amikor akarod.

Nyugodtan menjetek egy jó nyugodt helyre és hagyd hogy ő vezesse le.

13/F

2010. aug. 8. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!