Ha több, mint 2 éve tampont használok, átszakíthatta már a szűzhártyám?
Lehet h átszakította, de attól még szűz maradsz, mert a a szüzességedet akkor veszted el, ha lefekszel egy fiúval :)
nyugi:)
Nem, nem veszthetted el a szüzességedet.
Nekem mindig extra sok menzeszem volt, mindig nagyobb tampont használtam, mint amit korom alapján javasoltak volna, de az első szex éppúgy fájt, és éppúgy véreztem, mintha még sohasem jártam volna "délen".
Ha el akarod veszteni az első fiúval kapcsolatos élményed előtt, hogy ne fájjon, amikor a sráccal vagy, próbáld vibrátorral. De jobb lenne, ha az első szexuális élményed nem egy géppel lenne :) Szóval várd meg a srácokat. :)
Engem nem érdekel, hogy átszakította-e vagy nem. Ha átszakította akkor örülök, ha nem akkor ezvan. Most nem értem miért kell ezen kiakadnotok :\ Csak megkérdeztem...
Amúgy igen kedves egyik válaszoló: elolvastam a használati utasítást- de te sem tudsz értelmes választ adni.
Többieknek akik értelmesen válaszoltak: köszönöm :) ment a felpontozás
Kedves Kérdező!!Hogyha tényleg elolvastad a használatit akkor mért kérdezel olyat amit az is leír!!??
szerintem elég értelmes választ adtam...feketén fehéren levan írva hogy semmi köze a szűzhártyádhoz!!olvass!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!