A tampon átszakíthatta a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
még gyakorlatilag szűz vagyok de tampont használok már kb fél éve és a narancssára azthiszem extra méretűt..igen az elég nagyra meg tud duzzadni, egyszer volt is olyan hogy megrántottam mert sietnem kellett, akkor éreztem fájdalmat. Most akkor már nincs szűzhártyám?2011. márc. 8. 18:38
1/8 A kérdező kommentje:
ja és 16/L
2011. márc. 8. 18:39
3/8 anonim válasza:
igen átszakadhat bnőmnek is így szakadt át és egyik ismerősömnek is ! de semibaj legalább mikor odakerülsz a sexhez nem véreztek ösze semmit:)
4/8 anonim válasza:
Szerintem is átszakadhat a szűzhártyád, de ne aggódj, ettől te még szűz maradsz, addig amíg egy fiú benned nem járt:)
5/8 freddyk015 válasza:
hát muszáj lesz megnéznem ...mert vizuális típus vagyok:D
6/8 anonim válasza:
Nah nekem is igy szakadt el :) De még én is szüz vagyok,hisz nem voltam még sosem pasival :)
17/L
7/8 anonim válasza:
És hogy lehet megtudni hogy megvan még a szűzhártyám vagy nincs?
8/8 anonim válasza:
nézesd meg nőgyógyásszal ha nagyon kíváncsi vagy, amúgy 50% h elszakadt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!