Lányok! Mivel jobb elveszíteni a szüzességet? Cottonal vagy anélkül?
És melyikkel jobb cotton nélkül vagy cottonal?
Melyikkel fáj a legjobban?
ma 15:54
miért írsz ekkora marhaságot? Így is sokszor tök sötétek a fiatalok,a végén még el is hiszik amit írtál!!!
Kérdező
Cottonnal nem szokták csinálni..A gyapjút nem arra találták ki..De gumival (kondom) csináld..
Két tapasztalatlan gyereknek inkább gumival kéne,ők még úgyse tudják,hogy mi a különbség..De legalább megkíméled magad a terhességtől..
"De mit gondoltál amúgy, ha nem kotonnal, akkor mivel védekezel az elsőnél? Hm?"
Gondolom kézzel-lábbal, vasvillával.
ha tartós kapcsi, akkor szedj tabit, ha gondolod
ha nem vagy elég nedves akkor gumival jobb, de ha nem vagy elég nedves, akkor ne is feküdjetek le, inkább tanítsd meg a barátodnak, hogyan tud igazán felizgatni.
amúgy persze hogy gumi nélkül jobb.... de az első párnál azért általában gumival érdemes
Hát... ha veszek be elötte egy nappal 72 gyógyszert akkor lehet gumi nélkül???:O
Hm... vagy jobb ha mind2 vagy csak azt egyik?
"ha veszek be elötte egy nappal 72 gyógyszert akkor lehet gumi nélkül???:O"
OMG-.-. a Tabit fogamzásgátló tablettára értette.....
72 órás tabit...azt hát...eszednél vagy basszus?
Ennyi ésszel ne szzexelj mrá. Olvass már utána, hogy mire való, mit tartalmaz, hogy hat és hogy milyen hatásai lehetnek te nagyon szerencsétlen.
Uram atyám:(
Bocsííí...xD nem tudok még semmi!!!
az a lényeg hogy 16 éves vagyok és nem nagyon gondolkoztam ilyen dolgokon!!:S
Most eljött az idő hogy egy kicsit olvasgassak meg ilyenek!!!:)
Mert barátommmal járunk már egy fél éve és fehozta!! de én 1 év után akarom és szeretnék felkészülni!!!:)
Ha nem vagy képben, akkor előbb olvass utána a dolgoknak. De NE egy ilyen szar anonim oldalon...
Van egy csomó normális felvikágosító oldal meg könyv.
És addig míg nem tudsz MINDENT a védekezésről, addig eszedbe se jusson lefeküdi vele!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!