Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire biztosak a terhességi...

Mennyire biztosak a terhességi tesztek?

Figyelt kérdés
mivel lefeküdtem barátommal és nem védekeztünk és nem bennem ment el szerintetek érdemes terhességi tesztet venni?
2010. aug. 2. 19:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
több mint 2 hete volt ez az egész és lennének már tüneteim?
2010. aug. 2. 19:51
 12/26 anonim ***** válasza:
A menzesz első napjától számított 12-16 napon van a peteérés,ha gondolod számolj utána.
2010. aug. 2. 19:52
 13/26 anonim ***** válasza:
Ilyenkor csak a menzesz kimaradás,aztán mellfeszülés,és pár olyan jel,mintha megjönne. Vegyél tesztet,az biztosabb. Mikor kell megjönnie?
2010. aug. 2. 19:54
 14/26 anonim válasza:
26%
pasz h az okoz e... de figy... mielőtt ilyet csnálsz gondolkozz már... fiatalocska vagy.... anyád megkért h csinálj helyette is még 1 gyereket? vagy mi? hogyan tartanád el magadtól? ezen nem gondolkoztál? elveteted? direkt megölnéd a sajád véred? amiből belőled van? láttál te már abortuszt? ajánlom figyelmedbe akkor a néma sikoly című filmet, amiben az abortusz van , amint a kisbaba védekezik az orvosi műszerek ellen. ráadásul az abortusszal emgsérthetika méhedet és gyereked se biztos h lesz... ezt te beválalod? gondolkoz már b+.... vegyél b+ egy qwa óvszert és használd vagy menj el és vegyél be fogamzásgátlót... ezereegy féle védekezési mód van. ha már gumi nélkül akarjátok akk legyen annyi eszetek h menszeszz alat vagy utána max 3 napig. akkor szabad... a többi veszélyes. nem egy ember nem a csajban ment el. mégis terhes lett, mert az ejakuláció előtt a szex közben is jön náluk a váladék. gondolkoz el ha tudatlan vagy. járj utána, kérdez kia tapasztaltabbat. ajánlom hogy mond el anyádnak, az legalább jól kioszt....
2010. aug. 2. 19:54
 15/26 A kérdező kommentje:
júli 9 jött meg és 15 történt a dolog
2010. aug. 2. 19:57
 16/26 A kérdező kommentje:
hidd el h nagyon bánom
2010. aug. 2. 19:59
 17/26 A kérdező kommentje:
és tudom h felelőtlen voltam...nem akarom elmondani unokanővéremmel beszéltem róla...
2010. aug. 2. 20:00
 18/26 anonim ***** válasza:
Elvileg akkor nem. Legközelebb azért védekezzetek,ha nem szeretnél nagyon fiatal anya lenni,az abortusz borzasztó dolog. Nekem sajnos volt,mert halmozottan sérült lett volna,mert vékonybél röntgenen voltam(45 perc volt),és nem tudtam,hogy terhes vagyok(2-3 hetes lehetett a magzat), folyamatos sugárzás érte. Nehezen épültem fel lelkileg.
2010. aug. 2. 20:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Mégis hány éves vagy?
2010. aug. 2. 20:04
 20/26 A kérdező kommentje:
16
2010. aug. 2. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!