Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztosak a terhessegi tesztek?
Figyelt kérdés
3 tesztet csinaltam,az elson tokeletesen megjelent a 2 csik,mig a masik ketton halvanyabb az egyik,de viszont azon is ketto van.Mennyire lehet hinni a tesztekben? 1 hetet kesett. Mar programaltam magam a dokinal...de addigis kivancsi vagyok a velemenyetekre..2009. júl. 10. 03:46
1/5 anonim válasza:
Korai terhességnél még alacsony a hormonszinted ahhoz,hogy a teszt határozott pozitívat mutasson.Az akkor már nagyon érzékeny.Megbízható,vagy sem,ez a hormonokon is múlik.
2/5 anonim válasza:
Ha 3 teszt is pozitiv, akkor bizony ott a baba!
3/5 anonim válasza:
Álpozitív teszteredmény nincsen, csak álnegatív. Ha két csík van, akkor jelen van a HCG hormon a szervezetedben, vagyis terhes vagy. Álnegatív úgy lehet, hogy már ott az embrió, de nincs még elég HCG ahhoz, hogy kimutassa a teszt, de ebből később pozitív lesz. Tutira terhes vagy! Gratulálhtunk, vagy ez nem jó hír?
4/5 anonim válasza:
A tesztek szinte 100%-ban megbízhatóak. A hibafaktor bennünk ven: hogy nem jókor vagy nem jól használjuk.
Egy hetes késésnél már mutatja a teszt, akkor is, ha halvány, Előzőnek igaza van, álpozitív eredmény nincs, csak álnegatív. babás vagy! :-)
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a komenteket....hat...egyik szemem sir a masik orvend!!! de meg mindig azt mondom h ez meg ugysem biztos...alig varom hetfot!!!!
2009. júl. 11. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!