Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megujjaztam a barátnőmet, és...

Megujjaztam a barátnőmet, és nagyon élvezte. Készen állunk tovább is? Mármint a sexre?

Figyelt kérdés
mellesleg ő 15 én 14
2008. nov. 24. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Ha ilyen kételyeid vannak, akkor nem. Ha meg majd készen álltok rá, ígyis egymásra vetitek magatokat.
2008. nov. 24. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
meg varjatok egy kicsit nem kell azt elsietni eleg ha itt maradtok meg 1 2 evet:D:)aztan majd a tobbit:)ne siesetek el nehogy majd kesobb megbanjatok
2008. nov. 24. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Ha ilyet kérdezel barátom,akkor nem kettőspont es.
2008. nov. 24. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Ettől önmagában nem álltok készen a szexre.

Mi az, hogy "nagyon élvezte"? Tetszett neki a dolog, vagy elélvezett, tehát orgazmusa volt? (Sima ujjazástól amúgy az ritkán van, a csiklóval is kell majd a későbbiekben foglalkozni.)

Én úgy gondolom, fő a fokozatosság, szerintem előbb a pettinget fejlesszétek maximális szintre, ismerjétek meg egymás testét, reakcióit, stb. - és később (mondjuk 1-2 év múlva) jöhet a behatolásos szex.

2008. nov. 25. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Sex előtt nagyon sok mindent lehet még csinálni,ami jó és hasznos!nem 1 és nem 2 petting után jön a sex...nemárt kombinálnod az ujjazást némi orális huncutkodással-ez a kombináció orgazmusgyanús..legalábbis nálam...én nem mondok éveket..inkább csak hónapokat,de az tényleg fontos,így van ideje az Ő testének is megszokni a dolgot!

HAjrá /Szmötyi/

2008. nov. 25. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Tanácsos lenne megismernetek egymás testét a pettingek során. Akkor a szexet is sokkal jobban tudjátok élvezni. Szerintem pár hónapos gyakorlással mehet a szex, feltéve ha nem csak testileg, hanem lélekben is készen álltok rá...Szerintem viszont várnotok kéne még, hisz elég fiatalok vagytok, felesleges elsietni a dolgokat...
2008. nov. 26. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!