Megujjaztam a barátnőmet, és nagyon élvezte. Készen állunk tovább is? Mármint a sexre?
Ettől önmagában nem álltok készen a szexre.
Mi az, hogy "nagyon élvezte"? Tetszett neki a dolog, vagy elélvezett, tehát orgazmusa volt? (Sima ujjazástól amúgy az ritkán van, a csiklóval is kell majd a későbbiekben foglalkozni.)
Én úgy gondolom, fő a fokozatosság, szerintem előbb a pettinget fejlesszétek maximális szintre, ismerjétek meg egymás testét, reakcióit, stb. - és később (mondjuk 1-2 év múlva) jöhet a behatolásos szex.
Sex előtt nagyon sok mindent lehet még csinálni,ami jó és hasznos!nem 1 és nem 2 petting után jön a sex...nemárt kombinálnod az ujjazást némi orális huncutkodással-ez a kombináció orgazmusgyanús..legalábbis nálam...én nem mondok éveket..inkább csak hónapokat,de az tényleg fontos,így van ideje az Ő testének is megszokni a dolgot!
HAjrá /Szmötyi/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!