Barátnőmet megujjaztam valamelyik nap de nem éreztem hogy van e szűzhártya, semmi olyasmi, pedig teljesen feldugtam az ujjam (kb 9 cm). Lehetséges hogy nincs szűzhártyája vagy csak beljebb van?
Figyelt kérdés
17 éves, szűz a bnőm.2008. júl. 31. 17:32
1/7 anonim válasza:
Nem érezhetted, az nem olyan, amit konkrátan érezni lehet. És nem is beljebb kell keresni, hanem egyből a hüvelybemenetnél körbe. Ha nem érezted, hogy nehezen megy be az ujjad, akkor jobban tágul a szűzhártyája.
2/7 anonim válasza:
azt nem lehet érezni,se látni nagyon...
3/7 anonim válasza:
ja és 2ujjad simán befér ha fel van izgulva
4/7 A kérdező kommentje:
igen 2 ujjam fér be. Ne féljek attól hogy már volt valakivel?
2008. júl. 31. 18:59
5/7 anonim válasza:
Bízz benne. A lányok olyan dologgal, mint a szüzesség nem tréfálnak. Ha lett volna már pasival biztosan elmondaná. Különben, ha esetleg tényleg sérült a szűzhártyája, amit max az első együttlétnél tudsz majd meg, még nem jelent semmit. Sok mindentől átszakadhat pl. egy erősebb menstruáció, tamponhasználat, vagy ha sportolás közben megüti magát ott. Az én barátom se érezte, hogy bármi akadályba ütközött volna pedig előtte semmilyen kapcsolatom nem volt mással. Szóval no para ;)
6/7 anonim válasza:
Én is szűz voltam amikor elsőnek ujjazott a barátom de ő se érezte!!Azon amúgy va egy lyuk ahol menzeszkor távozik a vér!És ez a lyuk mindenkinél vátozó nagyságú!
7/7 anonim válasza:
Ha érzed a szűzhártyát, az elég nagy baj! Akkor olyan kemény, amivel majd biztos, hogy gondotok lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!