Le akartam feküdni a barátommal. Ez lett volna az első mindkettőnknek, de nekem annyira fájt amikor be akart hatolni hogy inkább hagytuk az egészet. Ez normális hogy ennyire fáj?
Igen is meg nem is, nem írtad hány éves vagy illetve hogy mennyi ideje vagytok együtt, és mik előzték meg az eseményt. Általában azoknak a lányoknak akik előtte a párjukkal sokat pettingelnek-oráloznak (és emiatt már tudják mi jó nekik, mi jó a másiknak, mivel tudják a legjobban felizgatni az előjáték közben) kevésbé, vagy egyáltalán nem szokott fájni az első, persze ha a lánynak erős/eléggé zárt a szűzhártyája a fájdalom elkerülhetetlen.
Ha annyira fájt, hogy nem inkább abbahagytátok, akkor (szerintem) kevés volt az előjáték és túlságosan izgultatok.
Legközelebb szánjatok rá több időt és a barátod ne akarjon egyből teljesen behatolni, hanem csak apránként, néhány lökésenként egyre mélyebbre.
Te pedig ne félj irányítani őt, mert a pasik, bármennyire is szeretnénk, még mindig nem gondolatolvasók és abból hogy "au" nem tudják mit csinálnak rosszul :)
Sok sikert a további próbálkozásokhoz ;)
Igen,jólenne tudni,h mennyire voltatok rákészülve.Szerintem az első sexet nagyon sok pettingnek kell megelőznie...nemárt ha az ujjával már jól megy 1-2-3..az már elég tág,hhoz,h a pénisze is belégférjen...ezzel kell kezdeni,szépen fokozatosan!Párom és én első sex előtt 2 és fél hónapot pettingeltünk..és megérte mert egyáltalán nem fájt,fantasztikus emlék maradt és természetesen a petting is nagyon élvezhető,nem fogtok unatkozni és talán nem lesz kudarc a fájdalomtól
Sok sikert
/Szmötyi/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!