Mi lehet a bajunk? Mitől van ez?
A barátom pár napja elvette a szüzességemet, egy picit véreztem is közben, de egyébként nem volt olyan rossz. Előtte hetekig próbálkoztunk, de nekem annyira érzékeny a csiklóm, hogy összerezzenek ha hozzáér az ujja, és ezért nem is engedtem egy bizonyos idő után, hogy a simogasson, és rettentően fájt amikor egy, majd két ujjal belémhatolt, a két ujjasnál azt hittem, hogy megőrülök, kirántottam a kezét a lábaim közül. Nagyon fájt, amikor megpróbálta benyomni teljesen a péniszét, pedig gyengéd volt és figyelmes, de egyszerűen görcsöltem, el is sírtam magam közben. Nos mióta sikerült, és elvette a szüzességemet, azóta az éjszaka óta fura fehéres-átlátszós váladék folyik megállás nélkül belőlem, és rettentően viszketek. Lehet ez azért, mert ez volt az első? Vagy mert előtte soha nem ujjaztam magam, meg ilyesmi? Óvszerrel akartam védekezni, de ő rábeszélt a megszakításos módszerre, ami végülis úgy is lett, de így nem volt semmi a péniszén. Amikor mondtam neki, hogy nagyon viszket és váladékozik, rá egy fél nappal ő is mondta, hogy neki meg lehámlott egy részen és kirepedezett, valamint csípő és viszkető érzése van. Neki és nekem sem volt ezelőtt ilyesmi betegségünk, most mitől lehet ez? :/ Kérlek segítsetek, egyelőre nem szeretnék nőgyógyászhoz fordulni.
16/L
Jah még annyi, hogy szerintem a barátod is menjel el dokihoz..:S
Remélem elmúlik a bajod ;)
Szia^^
a barátom és énis canestennel fogjuk kenni most egy hétig napi kétszer magunkat, valamint én kúpozok.. :/ váh, belegondolni is rossz, hogy én azt odaa.. omg.
amúgy a teszt negatív lett, nem vagyok terhes, nem kell riogatni ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!