Mi lehet a bajunk? Mitől van ez?
A barátom pár napja elvette a szüzességemet, egy picit véreztem is közben, de egyébként nem volt olyan rossz. Előtte hetekig próbálkoztunk, de nekem annyira érzékeny a csiklóm, hogy összerezzenek ha hozzáér az ujja, és ezért nem is engedtem egy bizonyos idő után, hogy a simogasson, és rettentően fájt amikor egy, majd két ujjal belémhatolt, a két ujjasnál azt hittem, hogy megőrülök, kirántottam a kezét a lábaim közül. Nagyon fájt, amikor megpróbálta benyomni teljesen a péniszét, pedig gyengéd volt és figyelmes, de egyszerűen görcsöltem, el is sírtam magam közben. Nos mióta sikerült, és elvette a szüzességemet, azóta az éjszaka óta fura fehéres-átlátszós váladék folyik megállás nélkül belőlem, és rettentően viszketek. Lehet ez azért, mert ez volt az első? Vagy mert előtte soha nem ujjaztam magam, meg ilyesmi? Óvszerrel akartam védekezni, de ő rábeszélt a megszakításos módszerre, ami végülis úgy is lett, de így nem volt semmi a péniszén. Amikor mondtam neki, hogy nagyon viszket és váladékozik, rá egy fél nappal ő is mondta, hogy neki meg lehámlott egy részen és kirepedezett, valamint csípő és viszkető érzése van. Neki és nekem sem volt ezelőtt ilyesmi betegségünk, most mitől lehet ez? :/ Kérlek segítsetek, egyelőre nem szeretnék nőgyógyászhoz fordulni.
16/L
"Óvszerrel akartam védekezni, de ő rábeszélt a megszakításos módszerre"
A barátod nem 100-as, de te se, ha engedted.
Tudod, szokták mondani, hogy a gumi azért jó, mert nem csak a nem kívánt terhesség, hanem a nemibetegségek ellen is véd.
Bizony, vszínűleg összeszedtél vmit.
Emellett még az is lehet, hogy teherbe estél, amiatt nem aggódsz? (A tüneteid nyilván nem terhességi tünetek, de mivel nem védekeztetek rendese, az is becsúszhat).
Keress fel egy orvost, és kérlek máskor ne engedd neki óvszer nélkül. Vagy szedj tablettát (bár ilyen fiatalon én nem javaslom...de a megszakításnál még mindig jobb)
A barátnőm ugyanígy járt, ő gombás fertőzést kapott el, mikor legelőször volt együtt a pasijával gumi nélkül. Ezt bárhonnan összeszedhettétek, nyilvános wc, akárhol. Irány a doki, aki ad kenőcsöt, ha súlyosabb gyógyszert és kúpot. Legközelebb meg gondolkodjatok és ha már ott vagy nézesd meg, h nem vagy e terhes. A gyóygszer meg már belefér az életkorodba. Nem zavar meg jobban, mint egy 22 éves lányt.
22/L
Uff. :S
Tuti, hogy ez betegség..
Ez nem lehet attól, hogy elvesztetted. :O
Muszáj orvoshoz menned, mert csak rosszabb lesz, és a barátod is menjen el, mert ha csak az egyik felet kezelik, azzal nem sok mindent értek el..
16/L
nem lettem terhes, mivel nem került belém a barátom spermájából egy apró cseppnyi sem.
: /
Oha, ezt így tudod? XD
Az előváladékban is lehet sperma..
Örülök, hogy a sarkadra álltál. ;) :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!