Mi bajunk lehet igy?
Figyelt kérdés
Sokmindent olvastam az interneten,a barátnőmel még szüzek vagyunk,nemtettem be neki,de közel volt,csak ugymond ,,dörzsölgetve,,lett,de nemlett behatolás.Valami bajunk lehet?Fertőzésesk?Hallotam hogy van valami méhnyakrákos dolog,az mikor van,mitől alakul ki vagy mi?Oltást lehet ellene felvenni ha jóltudom.2011. nov. 6. 01:05
1/5 anonim válasza:
Ti még ne szexeljetek. És ne is próbálkozzatok ilyenekkel.
2/5 anonim válasza:
az AIDS a maximum annál nagyobb bajotok úgysem lesz..
3/5 A kérdező kommentje:
Védekeznénk ha csinálnánk...3napja volt nálam,nemcsináltunk semmit,de azért az óvszert felvettem.
2011. nov. 6. 01:11
4/5 anonim válasza:
Igen,az oltás úgy kb 90.000 forintba kerül....
5/5 anonim válasza:
Ha mindketten szüzek vagytok, akkor a fertőzés esélye minimális.
Azért nem nulla, mert gombás fertőzése egyikőtöknek így is lehet, ráadásul tünetmentesen.
Ha beteszed, a terhesség miatt feltétlen húzz gumit, de ha mindketten most csináltok ilyesmit először, nem valószínű, hogy bármit elkaptok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!