Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szűz nők általában hány...

A szűz nők általában hány hónap után adják oda magukat partnerüknek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egyénenként változó, de kíváncsi lennék arra, hogy ez kinél hogyan volt, illetve érdekelne az ezzel kapcsolatos tapasztalatok....

Légyszi írjátok le azt is, hogy hány évesek voltatok akkor...

Köszönöm!

2008. nov. 20. 12:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

én 17, a srác 24. nem jártunk, csak úgy éreztem, h vele kell megtennem, amúgy normális gyerek volt, utána is jóban maradtunk.

ja, és 2hónap alatt akkor találkoztunk 4edszerre...

mert sztem számít az is, h hányszor találkoztok az alatt az idő alatt. mert lehet, h 2 hét után csináljátok, viszont előtte minden nap taliztatok, de lehet, h 2 hónap után, viszont akkor csak heti 2x taliztok...

ezt is figyelembe kell venni...

2008. nov. 20. 19:55
 22/33 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ennyien írtatok, nem számítottam rá! =)

Természetesen további véleményeket, tapasztalatokat is szívesen fogadok, írjatok bátran!

Köszönöm mindenkinek!

2008. nov. 20. 20:00
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
én majdnem 22 voltam, az akkori pasim 25 és fél évet várt. Igaz utána még 2hónapig voltunk együtt, aztán megismerkedtem a férjemmel és sajnálom, hogy nem neki adtam oda a szüzességem.
2008. nov. 20. 22:14
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindetten 21 evesek voltunk, mi 5 honap utan, elso volt mindkettonknek. Csodas volt.
2008. nov. 21. 03:54
 25/33 anonim válasza:
100%
16 múltam,ő 17 neki már nem az első volt.2hetet vártunk.nem bántam meg.igaz már több mint két éve együtt vagyunk,de ha nem leszünk együtt se fogom bánni.mert a lényeg olyannal voltam akit szeretek
2008. nov. 21. 17:16
 26/33 anonim válasza:
en egy evet es egy kicsit vartam a csaj majdnem 19eves volt,fajt neki.probalkztunk va haromszor tobb mind 2 honapon at mert nem akarja...ugy hogy ugyelj a szuz lanyokkal meg megbanhatod
2008. nov. 23. 19:42
 27/33 anonim ***** válasza:
Én 19/F vagyok, nyáron összejöttem egy akkor még 15 éves lánnyal, és azt mondta, h meg akarja várni a 16ot, én mondtam h oké, addig sok jó petting volt :P de mosmár minden oké, amugy a válasz: 6 hónap, de előtte sok-sok petting, de talán jobb is így :)
2008. nov. 24. 10:56
 28/33 anonim ***** válasza:
Én és az barátom is 16 évesek voltunk és egy fél év után éreztem h igen,eljött az ideje:)nem bántam meg,életem legszebb kapcsolata és legnagyobb szerelme volt,azóta is bánom h vége lett 2 év után.
2008. nov. 24. 22:00
 29/33 anonim válasza:
Kicsit több mint 3 hét.. gyorsvolt de nem bántam meg most leszünk 6 hónaposak (:
2008. nov. 24. 22:07
 30/33 anonim válasza:
23 éves vagyok, a párom 18, két éve vagyunk együtt, és még nem történt meg, ugyanaz a helyzet, mint a Doktor úrnál (2-dik válaszadó ha minden igaz), a barátnőmnek elvei vannak, és én tiszteletben tartom.
2008. nov. 25. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!