Ezt neked kell eldöntened. Most írhatom, hogy Ne. vagy hogy Igen, add oda neki... úgyis az lesz, amit te szeretnél.
Ha úgy gondolod, hogy már készen álltok rá, és szeret, akkor érdemes átgondolni.:)
2009. máj. 20. 17:54
3/12 anonim válasza:
Ha ez még mindig kérdésként merül fel benned, akkor szerintem még nem vagy kész rá. De ezt csak te tudhatod.
2009. máj. 20. 17:55
4/12 anonim válasza:
Akkor add magad neki oda amikor késznek érzed magad. Nem, nem számít, hogy 1 év vagy 1 hét után fekszetek le, ha szeretitek egymást és megbíztok egymásban, és akkor sem leszel érettebb egyik napról a másikra ha betöltöd a 18. életéved...
2009. máj. 20. 18:11
5/12 anonim válasza:
figyelj...a korotokba már nem tudok belekötni...a mai világban kész csoda, hogy 17-18 évesen még szüzek vagytok és inkább becsülnivaló, mint ciki. Az,hogy már 7 hónapja együtt vagytok, jelent valamit. Én már 2-3 hónap után éreztem, hogy a párom egy életre szól. De persze ez nem jelenti azt,hogy törvényszerűen kiderül az ilyesmi pár hónap után. Annyit tudok mondani nektek, hogy elég idő eltelt már ahhoz kettesben, hogy senki ne szóljon meg titeket ezért, elég idősek is vagytok hozzá. Már csak egy kérdést kell tisztáznotok....tényleg szerelmesek vagytok e egymásba,és megbíztok e a másikban.Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltok mind a ketten, akkor fel vagytok készülve rá,nincs min görcsölni :) Kívánom,hogy döntsetek helyesen és minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek! (20/L)
2009. máj. 20. 18:16
6/12 anonim válasza:
Mit segítsek? Elvenni a szüzességed? Ez ugye tudod, hogy buta kérdés.
2009. máj. 20. 19:33
7/12 anonim válasza:
szerintem míg ez benned kérdésként merül fel,és ne mondod azt magadnak is hogy:igen,én ezt a fiút szörnyen szeretem és kívánom,addig ne nagyon...ha te is úgy leszel,hogy huh már nem birom tovább,muszály a kapcsolatnak kiteljesednie,mert egyszerűen midenhogy akarom őt,akkor igen lesz a válasz:)
2009. máj. 21. 01:16
8/12 anonim válasza:
Amíg nem vagy biztos benne, addig ne.
Csak azért megtenni ezt a hatalmas lépést, hogy túl legyél rajta, vagy mert a párod akarja, nem kell, nem szabad. Csakis akkor, ha te magad is akarod, vágysz rá, és nem külső kényszer miatt teszed.
2009. máj. 21. 11:38
9/12 anonim válasza:
igen :) sok sikert
2009. máj. 21. 16:18
10/12 anonim válasza:
Ha minket kérdezel és így teszed fel a kérdést, akkor MÉG NE !
Akkor vagy kész erre, ha már te magadtól VÁGYSZ arra, hogy befogadd őt magadba, ha már erre érzed a vágyadat. Akkor csináljátok. Addig nem muszáj, 17 év vagy 7 hónap ide vagy oda, nem az számít. Maradhatsz még nyugodtan szűz is! Szal akkor add magad oda, amikor te akarod, NE AKKOR, AMIKOR A TISZTELT KÖZVÉLEMÉNY KÍVÁNJA!! Most szavazzuk meg?? Vagy mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!