Gáz ha már az első találkozás alkalmával összejöttem egy pasival?
Úgy történt,hogy a barátnőimmel voltunk a pályán,és láttunk egy idegen srácot. Először csak kerülgetett minket,utána pedig odajött és beszélgetett velünk.Nagyon rendes volt,majd kicsit később engem félre hívott és megkérdezte,hogy nincs a kedvem járni vele.Én mondta,hogy lehet róla szó.Ennek körülbelül 2 hete,és még együtt vagyunk,de néha kezdek félni,hogy csak ki akar használni.Próbált már a pólóm alá nyúlni,de megfogtam a kezét,hogy ez még nekem korai,és volt hogy a bugyimba is be akart nyúlni,de azt sem enegdtem.
Szóval a kérdések:
-Szerintetek rosszul tettem,hogy igent mondtam neki?
-Szerintetek tényleg csak azt akarja?
-Volt már veletek ilyen,főleg úgy,hogy már 2 nap után hiányzik az illető?
13/lány
És légy szíves,csak normális válaszokat,mert mondhatjátok,hogy fiatal vagyok,de érettebb vagyok a koromnál.
igen, elég buta vagy!
könnyűvérű kislánynak fog gondolni, és ha már a bugyidba is be akart nyúlni, akkor világos a dolog! kihasználná a naiv kislányt, aki csak egy barátot szeretne..
szakíts vele
Elmondom, mi fog történni, igaz, csak 90%, hogy így lesz:
Benyúl a pólód alá, utána belenyúl a bugyidba, utána a szádba erőlteti, utána úgy megkefél, hogy két hétig nem tudod összezárni a lábad, esetleg csinál rólad fotókat a farkával a szádban, majd dobni fog. Sajnos ez a szomorú valóság. 13 évesen egyébként is ráérsz még.
14:36 köszönöm a választ,én is abszolút így gondolom,csak kíváncsi voltam másik véleményére is.:)
az utolsó alatt pedig a 14:36-ost értettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!