Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha megvenném az első tapasztal...

Ha megvenném az első tapasztalatot az segítene? Máshol azt olvasom, hogy az első igeni fontos és várjunk az igazira. Az első mághatározó az egész szexuális fejlődésünkre.

Figyelt kérdés

A sexuláis fejlődésre van valamilyen hatással, hogy mikor esünk át az elsőn aktuson, kivel, hogyan és mi leőzi azt meg? Mennyire fontos elötte a petting, a másik testének a "megismerése"?

Az mirt nem jó ha csak úgy beleugrok?

Túlzottan azt sem akarom,de most csak erre látok esélyt

Mindenki válaszát szívesen fogadom,de igazából az idősebbekére lennék kíváncsi

Fiú vagyok

2008. nov. 19. 11:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Miért van az, hogy néha undorítónak és taszítónak találom a puncit? OK szűz vagyok még. Lehet ez az oka? Vagy mert tartok ----ezt nyitottam én

azt is olvasd el,hogy NÉHA,mert ezt sokan elfelejtik

2008. nov. 20. 15:30
 12/16 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__10..

na itt van

Néha el vagyok kicsit keserdeve.

tényleg nagyon jó lenne ha olyannal történne aki iránt érzek valamit. csak hát ez.Úgyérzem erre még sokat kell várni. És addig sem merek közeledni pl a tapasztalatlanságom miatt

2008. nov. 20. 15:34
 13/16 anonim válasza:

Nem, így már nem támogatnám annyira a fizetőst (a konzervatívnak nevezett lány vagyok megint :)

Ha egyértelműen tisztában vagy az orientációddal, akkor szükségtelennek tartom.

És nem tartom cikinek továbbra sem, hogy szűz vagy. Van, hogy így alakul, ez van.

Az önbizalom kérdése viszont teljesen egyértelmű. Nem tudom, hogy tudnál ezen változtatni, természetes, hogy a megfelelő önbecsüléshez szükség van a másik nemtől pozitív visszajelzésekre, akárki akármit is mond. Na nem függővé kell tenni tőle, mert nyilván talán valami egészséges alap-önértékelésed magadtól is van, de azért a visszajelzések rengeteget számítanak. Viszont szerintem nagyon rápörögtél a témára, amit egyrészt megértek, másrészt viszont ezáltal is csak görcsösebb leszel, ami nem fog Neked sokat segíteni.

Áruld el, kérlek, mi akadályozza, hogy barátnőd legyen, vagy legalábbis, hogy megismerkedhess valakivel! Vágysz egyébként társra, szerelemre is, vagy csak a szex lett "sürgős"?

Egyébként meg nem kell egyből belecsapni a közepébe. Tapasztalatot fokozatosan is szerezhetsz. Először tanulj meg magabiztosan flörtölni, már attól több önbizalmad lesz. És akkor léphetsz tovább szépen, fokozatosan.

Most mondjuk nem sok konkrétumot tudok Rólad, így nehéz gyakorlati tanácsot adni...

2008. nov. 20. 15:43
 14/16 A kérdező kommentje:

konzervatív lányka

Nem gáz 24 évesen szűznek lenni? Mástól is hallottam ilyen,de nehéz elhinni. Az én korombeliektől már elvárnak ezt-azt.Tapasztalatot.Tanítgatni senki sem szeret.

Csak ritkán találkozm az ellenkező nemmel,a sajátoméval is. Meg őszintén szólva nem hinnék el semmifél pozitv visszajelzést.Ha nekem nem tetszik magamon valami mindegy mások mit mondank.

Már arra pörögtem rá,hogy befizetem magam?

24 vagyok és időnként úgyérzem,hogy a testem is követel magának ezt-azt.

A belinkelt odalon az utolsó válszaimegyike azért érinti mi akadályoz benne.

Nem tagadom néha vágyok társra,szerelemre.Olyan hiányérzet van bennem.

A sexet azért tartom "sürgősnek",mert mint írtam szerintem jelez,hogy már itt lenne az idej. MOstonabán nem nagyon tudok másra gondolni. Nem csak a kukim jelez.

Hogy flörtöljek ha nem tudok a lányokhoz közeledni.Zavarban vagyok.Beszélgetni sem tudok velük.

Nem is járok olyan helyekre ahol lányok vannak. Sőt sehova sem járok.Unatkozni szoktam.Sosem voltam még szórakozni.Ez még hiheteleneb,mint,hogy szűz vagyok.Sosem voltammég discoban vag yrendes buliban. Szilveszterkor aludni szoktam. Talán érted mik gátolnak abban,hogy arátnőm legyen. nem vagyok "menő",talpraesett,határozott.Nincs bennem semmi amivel odaálhatnék egy lány elé. Persz biztos van olyan akinek így is kellenék csak nem biztos,hogy ő is nekem.

Nem tudok mit adni.Senki vagyok.Még önbecsülésem sincs.Ezt sem tom felmutatni. Az önbizalomról nem is bezsélve. Talán érted miért gondoltam fizetősre.Úgy talán lenne közöm a sexhez.Másképp nem igen látok rá esélyt.

beszélhetünk privátban is.Csak tudjam,hogy te vagy az.

2008. nov. 20. 19:37
 15/16 anonim válasza:

Nem, szerintem tényleg nem gáz. Szokatlan, de nem gáz.

Én nem hiszem, hogy elvárnának bármit is. Azaz persze bizonyára vannak, akik elvárnák, olyanok is, akik körberöhögnének, de nyilvánvaló, hogy nem ilyenekkel kell kezdeni. Most nagyon előreszaladok: HA egyszer eljutsz odáig, hogy sikerül egy jó kapcsolatot kialakítani valakivel (csak egy bármilyen jó kapocsolatot: barátit, akármilyet), amiben érzed, hogy tovább lehetne lépni akár a szex irányába is, vagy a barátságból több is lehetne, akkor, egy olyan kapcsolatban, ez nem okozhat problémát.

Flörtölni... az utcán is lehet. Nem jársz sehova. Értem, de dolgozni/tanulni/vásárolni biztosan jársz. Nem kell megszólalnod, a flört néha "kimerül" egy-egy pillantsában is, ez is lehet önbizalomnövelő forrás. Persze Neked nyilvánvaló, hogy először magaddal kéne kibékülnöd, mielőtt elkezded, mert addig elképzelhető, hogy épp a visszájára sülnek a dolgok, vagy az is, hogy az első "negatív" élménynél (azazhogy nem jönnek be a számításaid, és a kiszemelt lány nem pillant hosszan, mélyen a szemedbe) még inkább befelé fordulsz. Nem tudom, annyira nehéz erre tanácsot adni, bár én is későn tanultam meg, de... nincs erre recept. Hogy hogyan legyen önbizalmad. Ráadásul minél tovább tart ez az öngyűlölő állapot (kezdem úgy érezni, hogy erről van szó), annál nehezebb kitörni belőle. Most már nem is tartom annyira rossz ötletnek, amit a másik fórumodon javasolt valaki, hogy legalább egy-két alkalom szakemberrel való beszélgetés... De erre meg nem leszel hajlandó.

Ja. Még valami. Ez nem igaz, hogy nincsenek, akik szeretnek tanítani másokat. Igaz, hogy általában nem a 20 évesek, de léteteznek olyan tapasztaltabb hölgyek, akik szívesen tanítgatnak fiatalabb, tapasztalatlanabb fiúkat. Ha nincs kedved, vagy furának tartanád, hogy az utcáról szedsz fel egy hivatásost, nézz körül a neten. Vannak kifejezetten ilyen jellegű oldalak, hirdetések (szexpartner), és ott bizonyára találsz olyat is, akinek nem okoz gondot a tapasztalatlanságod, sőt... Persze ez nem sokban különbözik az útszéli prostitól, mármint, ha az "elvet" nézzük, és így megint nem téma, hogy a leendő szerelmednek adod a szüzességed. De nézheted úgy is, hogy elképzelhető, ha ezt nem léped meg, és nem teszel szert valami önbizalomra, magabiztosságra, tapasztalatra, akkor talán a leendő szerelem is sokkal többet várat magára.

Egyébként nem bántásból mondom, de szerintem Te is érzed, hogy a tapasztalatlanságod a legkisebb problémád... Illetve ez csak egy következmény, de nem a probléma gyökere. Nem fog tudni addig senki sem igazán szeretni, amíg Te ennyire nem vagy kibékülve magaddal. Közhely, de így igaz.

És ne áltassunk senkit. Neked most nem a szerelem a legaktuálisabb az életedben. Az meg, hogy 24 évesen dúlnak Benned a hormonok, és szexelni akarsz, teljesen érthető.

Amúgy, ha ez megnyugtat, discoba én sem jártam soha, persze, bulizni igen, de ezek számomra sosem az ismerkedésről szóltak. Viszont arra törekedned kéne, hogy ne vágd el magad ennyire a külvilágtól. Én nem tudom, mivel töltöd a napjaidat, de ha legalább barátaid lennének (fiúk), már akkor eggyel kevesebb problémád lenne.

2008. nov. 21. 08:58
 16/16 A kérdező kommentje:

szia

Szokatlan,de nem gáz? Nézőpont kérdése.

Olyan kapcsolatban szerintem sem okozna komoly gondot. Csak odáig el kell jutni no meg találni valakit aki nem röhög körbe.

Járok dolgozni,de nagyon kevés emberrel találkozom úgy általában is.

>-Persze Neked nyilvánvaló, hogy először magaddal kéne kibékülnöd, mielőtt elkezded, mert addig elképzelhető, hogy épp a visszájára sülnek a dolgok, vagy az is, hogy az első "negatív" élménynél (azazhogy nem jönnek be a számításaid, és a kiszemelt lány nem pillant hosszan, mélyen a szemedbe) még inkább befelé fordulsz--<ebben is van valami jól látod

>-Ráadásul minél tovább tart ez az öngyűlölő állapot (kezdem úgy érezni, hogy erről van szó), annál nehezebb kitörni belőle. -< sokmindenre rátapinottál. Csak nem tudom mit tehetnék.

Miféle szkaember? Dilidoki vagy sexdilidoki? Én kiváncsi vagyok arra mit csinálhatnak azok a "szakemberek".Csak,mert szerintem semmiben nem tudnak segíteni. Annyira meg kellene próbálnom?

Nos a sexpartner keresés sem hozott sikert. Próbálkoztam már vele. Igaz rögtön a lényegre tértem ez biztos hiba volt. Az idősebbekkel próbálkoztam leginkább és a kutyát sem érdekli a szűz fiú.

Útszélihez meg nemmennék. Olyan hölgyet talátam aki hirdeti magát,de ő inkább "hivatásos" .

Adnám ln a szerelmemnek a szüzességem csak szerintem arra még sokat kell várni.

>De nézheted úgy is, hogy elképzelhető, ha ezt nem léped meg, és nem teszel szert valami önbizalomra, magabiztosságra, tapasztalatra, akkor talán a leendő szerelem is sokkal többet várat magára. < kezded érteni ire gondoltam. Lehet segíten valamelyest. A baj csak az,hogy utána tudnámmeg.

Igazad van abban,hogy a probléma nema tapasztalatlanságom. Én azt mondom,hogy hozzájárul az egészhez. A tapasztalatlanság szerintem csak ront az egészen.Tovább nehezíti. Ezért is gondoltam igénybevenni valamilyen segítséget. talán egy gátlással kevesebb lenne.

Tudom,hogy amíg em vagyok kibékülve magammal addig nem nagyon fog tudni más szeretni.Nem is biztos,hogy hagynám,hogy szeressenek. Pedig néha jól jönne.

Lehet,hogy nem a szerelem a legaktuálisabb.De ha nem az és dúlnak bennem a hormonok és sexelni kéne akkor,hogy oldjam meg a sexet?

A fiú társasággal is az a probléma részben ami a lánnyal.

Nem tudok miről beszélgetni velük. Leszoktam már róla,hogy ott ülök és ennyi. Beleszólni nem tudok.

Velük semmentem sehova és a tárasaágukban sem tudtam ismerkedni hiába voltak ott lányok.

2008. nov. 24. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!