Mit vigyek az első képzésre, Győrbe, a kutyasuliba!? Egyáltalán mi lesz ott? Aki már volt ott, kérem írjon, tapasztalatot, de az is jó, ha csak általánosságba írsz!
Köszi!!! Amúgy azért nem a sulitól kérdezem , mert most megakartam tudni előre, és az csak tavasszal indul!!!:(
De ez az én dolgom!!! Vagy nem??? Amúgy ha ennyire zavar, miért válaszolsz??!!!:)
Igaz...Bocs!!
Köszönöm!!:)
Nem a kutyaiskola dönti el, hogy milyen nyakörv kell. Abban viszed amiben akarod, max majd tanácsolják. Egy Pumira pl nem kell fojtó.
Én a kutya suliba viszek magammal, jutalomfalat tartót, jutalomfalat, fojtó és bőrnyakörv, hám, 2 póráz (szövet), labda-játék, apportfa, fésű (kullancs miatt), szájkosár, szimatkatlan jelző, 20m póráz, lánc amivel kitudom kötni, víz, itató tál kb ennyi, a legfontosabbak. Majd elfelejtettem egy pár nyomtárgy, gumi fa szövet anyagból…
Az első alkalomra ne vigyél semmit, csak a kutyát és magadat… :)))
Nem a fajta dönti el, hogy milyen nyakörv kell? Akkor szerinted mi okos tojás? Milyen nyakörvbe viszel egy kan németjuhászt? És milyenbe egy Magyar vizslát?
Hülyeség felsorolni, de ha ez volt a kérdés!
Én azt írtam, én mit viszek, első alkalomra nem vinnék semmit, csak a kutyát, olvass Te szerencsétlen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!