Egy kapcsolatban mikor, milyen hamar kerül sor a szexuális előélet megbeszélésére?
12:48 vagyok
a szüzesség szerintem semennyire sem kizáró ok
ma már inkább érdekes, "értékes", vicces, de egy percbe kerül elveszíteni és a második aktusnál már nem vagy szűz, de azért még lepedőakrobata sem vagy, szóval nem tudom kinek van ezzel baja
és ha azt mondod a lánynak, hogy nem vagy már szűz, meg se tudja soha, mert semmi jele nincs
ha kicsit ügyetlen vagy, azt ráfoghatod arra, hogy izgulsz, vagy még csak 2-3-szor csináltad előtte, sose tudja meg az igazságot
aki meg lefeküdt már valakivel, az már nem szűz, de azért nem mondanám, hogy mindent tud a szexről és a párkapcsolatokról, sőt van aki 5-6 partner után is esetlen
sőt, minden új partner más, minden új kapcsolatban mások a szabályok, mindig van mit csiszolni, alkalmazkodni, egy szűz partner esetén és egy tapasztaltnál is
én örülnék, ha találnék egy tisztességes, szerető lányt, akár szűz, akár nem
a szexuális összhang meg úgyis kialakul egy tucat aktus után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!