Fiúk van-e köztetek olyan, aki prostival vesztette el?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Megbántátok-e? Utána milyen lett a szexuális életetek?
Ha lehet, akkor normális válaszokat kérek!
2010. júl. 17. 12:26
1/9 anonim válasza:
Én prostival vesztettem el, utána többet nem mentem fizetős nőkhöz, de barátnőm csak évekkel később lett, mert nem találtam olyan lányt, akivel járnék.
Azóta 5 lánnyal jártam, a legrövidebb is fél éves kapcsolat volt, a leghosszabb 2 éves.
Semmi hatása nem volt a kapcsolataimra, a nemi életemre.
Ha az első barátnőmmel vesztem el, tartogatom addig a szüzességemet, akkor se jobb, se rosszabb érzés nem lett volna, egyszerűen már akartam egyet kufircolni, ezért fizettem érte.
Nem nagy ügy.
2/9 anonim válasza:
tizenévesen folyamodtál fizetöshöz?
3/9 anonim válasza:
én igen amikor 20 voltam ő 23 volt Lillának hívták,tényleg egy ribanc volt!
4/9 anonim válasza:
szerintem ma már nem kell prostihoz járnia a fiúkank, mert 1-2 lány ugyan olyan könnyen odaadja magát, sőtt, még fizetni sem kell érte!
5/9 anonim válasza:
hol élsz te ember?! a legalja diszkósringyóval is tudni kell bánni, férfinak kell lenni elötte, hogy elmenjen valakivel! van aki még egy olyan nönek sem képes megfelelni, azoknak marad a prosti
6/9 anonim válasza:
nem tudom. de ha még nem volt vki és vágyna rá irjon privit!!:DD::D:D:D hozzám jöhet :D szeged
7/9 anonim válasza:
fél óra 4000, s ebbe benne van a francia és a sex is, de csak óvszerrel?
9/9 anonim válasza:
ringyó faszik! Az ártatlan nőket megrontjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!