Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első sexnél fontos az óvszer?

Az első sexnél fontos az óvszer?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 15:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem használd csak azért azt a gumit. :)
2010. júl. 13. 16:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

a gumi jó :)

utána meg ha már régóta akkor lehet tabit is szedni :P

2010. júl. 13. 16:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Jaj már látom, hogy valaki remegő kézzel írja majd, hogy és mi a van az előfolyadékkal, ami a faszből jön sex közben? Ki a faszt érdekel?! "

Persze te magasról szarsz rá, ha terhes lesz a bnőd. Majd szépen elküldöd abortuszra, neked nem lesz vele smemi dolgod sem. Nem belőled fognak kikaparni egy gyereket.

Téged kellett volna abortálni, te önző szerencsétlen idióta tuskó.

2010. júl. 13. 17:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS!!!

Ezzel mindenkinek tisztában kéne lennie.

Aki meg azt írta,hogy 2hónap alatt nem lett terhes a barátnője annak gratulálok.Te nem normális...Gondolkodjál már,neked semmi bajod nem lesz abból ha terhes lesz a csaj.Neki kell élete végéig azzal a tudattal élnie,hogy elvette egy gyerek életét azért,mert szóba állt egy ilyen k*csöggel...Tudod milyen az abortusz???

Kérdező:

Igen,az első szextől kezdve fontos,hogy minden alkalommal védekezzetek.A megszakítást felejts el!Vagy gumit használjatok vagy szedj tabit!Ezek közül bármelyik olcsóbb,mint egy gyereket felnevelni:)

15/L

2010. júl. 13. 19:13
 15/21 anonim válasza:
0%
nem, akkor nem eshetsz teherbe
2010. júl. 13. 21:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Látszik a százalékaiból is,hogy nem hasznos válaszok adása miatt van itt.Szerintem nőt sem látott még közelről és inkább itt éli ki a frusztrációit azzal,hogy provokál.

Kérdező:Az első szexnél nem az óvszer a fontos,hanem a védekezés.Mindegy mivel történik,csak megbízható legyen.Abban az esetben mindenképp ajánlott a gumi,ha olyan partnerrel vagy,akinek nem ismered a múltját,nem tudod,hogy van-e valamilyen betegsége vagy sem.

2010. júl. 13. 22:59
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Te JÓ Ég!

Az összes abortuszon átesett nő itt akarja az észt osztani?

Álszentek vagytok.

Valamelyik gyökér írta: Tudod, hogy milyen az abortusz?

Honnan tudnám, férfi vagyok te idióta!

De te már biztos voltál kapartatni... :-)

Ne hallgass a sok tizenévesen felcsinált élettapasztalt egyedülálló 30-as szingli nőre, mert saját kárukon tudták meg, hogy időben ki kell húzni a répát ha jön a vég....

2010. júl. 14. 13:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Na,mégis rájöttél,hogy időben ki kell húzni,különben jön a gyerek? :P Ha már ide jársz provokálni,legalább ne keveredj ellentmondásba,ragaszkodj az adott baromsághoz,tarts ki mellette!Hajrá,hajrá! :))
2010. júl. 14. 14:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

32%-os: Képzeld el én tényleg láttam abortuszt. Méghozzá ott álltam az orvos mögött, mikor kaparta ki a gyereket!! Ugyanis szülészeten vagyok gyakorlaton.

Persze te magasról leszarod, mert férfi vagy. Nem neked kell befeküdnöd a kórházba és azzal a tudattal élni, hogy kikapartattál magadból egy gyereket!!

Undorító vagy. Hányok az ilyen emberektől.

És képzeld el, marhára nincs olyan, hogy "időben kihúzom". Az előváladéktól igen is teherbe lehet esni, még ha nem is hiszed el. De majd ha egyszercsak bejelenti a barátnőd, hogy baba vagy abortusz, akkor lehet kicsit meglepődsz majd. Idióta.

2010. júl. 14. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
13:51 Te egy állat vagy! :-)
2010. júl. 16. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!