Az első sexnél fontos az óvszer?
1. Fiú vagy lány vagy?
2. Az óvszer megfoszt minden érzéstől és szarrá teszi a sexet
3. ügyelj arra, hogy ne élvezz bele, illetve a barátod nehogy belédélvezzen.
Jaj már látom, hogy valaki remegő kézzel írja majd, hogy és mi a van az előfolyadékkal, ami a faszből jön sex közben? Ki a faszt érdekel?!
én kb. 2 hónapja vagyok így barátnőmmel, és semmi baj nem történt.
2 hónap alatt nem estél teherbe a megszakításos védekezéssel. Nagy cucc... A nők 80%-a még megszakítás nélkül sem esik teherbe ennyi idő alatt...
Veregesd csak a melledet milyen okos vagy.
Sokmindentől függ. Pl. hogy mennyi ideje vagytok együtt. Mi 1 éve voltunk már együtt a barátommal, tudtam, hogy nincs semmiféle nemi betegsége, és már az 1. alkalom előtt 2 hónappal elkezdtem fogamzásgátlót szedni, így az elsőnél sem használtunk óvszert, és azóta sem használunk.
Ha csak nemrég jöttetek össze, és nem is szedsz gógyszert, akkor mindenképp használjatok óvszert.
Az olyanokra meg ne hallgass, mint aki itt írta, hogy ők nem is védekeznek... Honnan tudja, hogy nem meddő a barátnője vagy ő és ezért nem lett még terhes a csaj?... A megszakításos védekezés nem túl megbízható és a fertőzésektől sem véd...
Szóval szerintem max akkor csináld óvszer nélkül, ha megbízol a párodban, tudod, hogy nem nemibeteg, és szedsz/ szed fogamzásgátlót.
19/L
Ez milyen kérdés már? Mégis mit gondoltál, hogy az első alakalom bónuszba van és kizárt a teherbeesés? -.-"
Persze, hogy fontos az óvszer, ha nem akarod, hogy a lány teherbe essen! Vagy ha te vagy a lány, akkor azért fontos, hogy ne ess teherbe, de ez már részletkérdés.
15:16
F***-ért ülnek be mamik a gép elé???
mindig vannak ilyenek, akik csak azt javasolják, hogy húzz fel 2 gumit, és csak misszionárius pózban lehet sötétben.
Gyűlölöm az ilyeneket.
vaskalapos konzervatív idióták....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!