Hüvely-szindróma? 17 éves vagyok, a páromat őszintént szeretem, és le szeretnék vele feküdni, de!
Figyelt kérdés
Évek óta tart nálam ez a dolog, hogy tampont sem merek használni, az előző barátomnak nem engedtem meg, hogy megujjazzon és a nőgyógyásztól is rettegek! Mire ez a félelem???
Anyukám szerint pszichológiai oka lehet....szerintetek??
2010. júl. 12. 00:10
11/13 A kérdező kommentje:
Mi bajod van? Szerelmes vagyok ebbe a fiúba és szeretnék örömet okozni neki is és magamnak is! Ha neked nem adódik meg ilyen dolog, sajnálo, de nekem fontos ő és ez a dolog is.
2010. júl. 12. 23:41
12/13 anonim válasza:
mielőtt a dologra kerülne a sor igyál meg 2 feles pálinkát és már sokkal bátrab leszel :D
13/13 anonim válasza:
ilyenről még nem is hallottam (ami nem azt jelenti, hogy nem létezik, csak meglepett). egyetértek anyukáddal. szerintem várd meg az első együttlétet, és ha akkor is érzel zavart emiatt, fordulj szakemberhez. lehet, hogy az első szex, beindítja az ösztöneidet. ha nem, mindenképp kérj segítséget, minden probléma megoldható, csak nem szabad a szőnyeg alá söpörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!