Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl jó nő a csajom szindróma. Mit tehetek?
Súlycsoport..hmm.
Na haragudjanak, de senki nem dönti el az anyja méhében, hogy éppen milyennek fog születni. Rohadtul ne mondja meg senki, hogy te, vagy éppen az a csaj kivel barátkozzon. Nem a külsőd miatt szeret, aminek elsősorban a legjobban örülhetsz. Ha azok a szerencsétlen hülyék meg kibeszélnek, akkor csak az irigység beszél belőlük.
Hát ennyi a véleményem.
23:28 Ez pont fordítva van.
Kérdező, sztem ha talál egy jóképűbb srácot, rögtön ott fog hagyni, de ne legyen igazam! Kivéve, ha gazdag vagy.
Együtt vagytok és ez a lényeg. :) Hogy más meg mit mond, az ne érdekeljen. Mint már írták előttem, a többiekből csak az irigység beszél. Ők nem léptek oda a lányhoz, te odaléptél és elmondtad, hogy mit érzel. Szerintem az emberek arra irigyek irigyek, akinek olyanja van, ami nekünk nincs, elszalasztottunk, vagy nem is lehet. Fogd úgy fel, hogy ők a "titkos csodálóid". :)
Amúgy nekem is volt hasonló szitum. Nem is hittem, hogy a lánnyal összejövök. De összejöttem. Aztán egyszer csak az egyik haverom odajött hozzám és a szemebe mondta, hogy irigy rám, mert piszok jó barátnőm van. Mondtam, hogy köszi, és otthagytam a fenébe. :) Tedd te is ezt!
Túl jó? Add nekem! :)))
Vicceltem, bocs! Nagyon vigyázz rá! Legyetek boldogok.
Nem érdemes ilyenen agyalni. Ha hűséges és szeret, nem számít semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!