Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kurv@-madonna szindróma? Valaki megtudná mondani, hogy az micsoda?
a minap hallottam valakitől..
bővebb leírást valaki tudna mondani?
Oh köszönöm
Azt hittem durvább lesz :o:D
Madonna/Whore Complex.
Ez egy olyan pszichológiai komplexus, amikor egy férfinak kiskorában rideg és távolságtartó anyja volt, ezért nem élte meg, milyen egy szerető anya. Ezért feleségnek olyan nőt keres, aki ezt pótolni tudja benne, és egy idő után úgy fog a feleségére tekinteni, mint anyjára, aki tiszta és szent, ezért elképzelhetetlennek tartja, hogy szexeljen vele. Ez a Madonna rész. (Madonna = Szűz Mária)
Ezért más nőkkel szexszel, akik úgymond "rossz" lányok, (nem ártatlanok, mint a feleség) viszont beléjük soha nem lesz szerelmes. De a szexet, mint mocskos dolgot, nem művel soha a feleségével, csak "mocskos" nőkkel. Ez a whore rész. (whore = ribanc)
Ez azért elég furcsa szindróma. :D Mert nem hiszem, hogy a feleségével nem lehetne kiélnie magát..Azt értem,hogy azért nem teszi meg, mert úgy tekint rá ,mint a saját anyjára...
Köszönöm a 3.válaszolónak is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!