Most komolyan, miért lett ez az oldal egy internetes társkereső?
Ez érdekes.Mennyi idősek vagytok?Átlagosan néztek ki?
Nem fér a fejembe két ember miért választja épp innen egymást messzi messzi távolból,mint inkább saját városából környezetéből.?A képcsere mikor volt?Nem érezte egyikőtök sem hogy nem annyira vonzó a másik külsőre,hogy jobbat,rosszabbat kapott a vártnál?S akkor egyből szexeltetek is?Mondjuk ez habitus kérdése.
Biztos nem lett az, engem még senki nem próbált meg társkeresni :)
Amúgy azért valószínűleg, amiért szinte minden olyan felület, amin beszélgetni, vitázni lehet. Kb pont ezek a lehetőségek hiányoznak a legtöbb ember életében, hogy hasonló korú, ellenkező nemű, de ismeretlen emberekkel tudjon pár szót váltani, és ezt követően ha szimpatikus, akkor megismerkedni. A párkeresők túl görcsösen egy témára koncentrálnak, fotó alapján kell vagy nem kell, egy eszmecserélősebb helyen szerintem is könnyebb ismerkedni (már nem azokra gondolok, akik ráírnak mindenkire, hogy ismerkedjünk, ők ugyanezt teszik a társkeresőkön is, egyszerűen a nagy számok törvényében bíznak).
Ismerkedős kérdés alapján írt nekem, szimpatikusak voltunk egymásnak, taliztunk, megkedveltük egymást, és haladnak szépen a dolgok..:)
Távolsággal nincs baj, igaz így suli miatt csak hétvégén látjuk egymást, de nyáron minden nap le tudok majd menni hozzá :)
Ő 17, én pedig 21.
Ja, nem vagyok több az átlagnál. Viszont nagyon tetszünk egymásnak.
Igen, közelebbivel könnyebb, de így is lehet szép jövője.
A képcsere rögtön megvolt, mivel fb-n folytattuk.
Azt megjegyzem, hogy egyikünk sem kapcsolatot keresett. Csak lassan megkedveltük egymást, aztán így alakult.
Igen, szex rögtön volt.
Rengetegen találták amúgy meg a párjukat itt. Vagy 5 embert kapásból tudok.
Igen,Én is belefutottam már pár párba.S van ahol már család lett a dologból,gyerekekkel.Mindig vegyes csodálkozással,örömmel,meglepődéssel olvasom az ilyen itt találtam meg a párom írásokat,de hát ez van.
Nekem ezzel itt az a gondom hogy ugye mi arra az esély hogy a közelben legyen a lány.Még ha tetszünk is egymásnak s témánk is van,közös hullámhossz,Én szoboszlói vagyok és megvallom nem igazán szeretnék az ország másik felébe utazni.A másik gond hogy több a tini mint a korombeli aki egyedülálló s szeretne is még társat,28 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!